Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon rehberinde kayıtlı olan isimler ve numaralarda değişiklik yaptığımda hiçbir değişme olmuyordu bende rehberden kaydı silip yeni baştan kayıt yapıyordum böyle idare ediyorduk. Şimdi yeni güncelleme geldi MIUI 11 ama hata hala devam ediyor.
İnternette fps değerinin ne olduğu hakkında araştırma yaparken değer ne kadar yüksek olursa daha akıcı videolar çekildiğini gördüm.Bunun üzerine bende cihazımda video ayarlarından fps değerine bakıp düşükse yükseltmek istedim.
Ayarlara baktığımda cihazda 1080p 30 fps seçiliydi. Bende 1080p 60...
Cihaz Mi8 Lite sürüm: MIUI Global 10.3.5 kararlı 10.3.5.0( PDTMIXM) model M1808D2TG
60 fps seçtiğimde akıcılık falan inanılmaz bozuluyor.Bende buraya takıldım zaten ?
İnternette fps değerinin ne olduğu hakkında araştırma yaparken değer ne kadar yüksek olursa daha akıcı videolar çekildiğini öğrendim ve yapılmış video testlerini izledim.Hakkatten değer yüksek olunca cam gibi videolar cekilmiş.
Benim sorunuma gelecek olursak,video ayarlarına baktığımda cihazda...