alem2727 kullanıcısının son içeriği

1. alem2727

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Bekliyıroz hocam bende çok denemeler yaptım bulamadım İnş bulursunuz iyi haberleri bekliyoruz sabırsızlıkla
  2. alem2727

Yardım Bootloder kilidini açılmıyor

Ben önce başvuru yapmışım süre dolmuş izin verilmiş ama şu hatayı halen veriyor the place where the account is registered does not match the place where the phone is sold.
  3. alem2727

1736067437 Benim telefonda böyle demesine rağmen kilit açılmıyor izin almışım önceden bunun bir çaresi yokmu
  4. alem2727

Rom 14T Pro BL Kilit Açma TR Romdan Globale Geçiş

Kilit açılmasına izin veriyormuki mi Unlock ile vermiyor izin
  5. alem2727

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Sabırsızlıkla bekliyoruz İnş emo1616 Hocamız çözer yakında
  6. alem2727

Direnç ile kayıt yaptırsam yinemi bootloder kilidi açamam hocam
  7. alem2727

Arkadaşlar bootloder kilidi yasaklanmış açılmıyormuş bir gelişme yokmu birde bootloder kilitli iken rom yükleme yolu yok değilmi
  8. alem2727

Her hangi bir gelişme varmı bootloder kilidi için hocam bende 2 tane redmi note 12 pro 5g Ruby var biri açık diğerini açamadım
  9. alem2727

Rom Miui 14 / Android 13 -Note 10 Pro MAX (Sadece)

Bu max hangi model bendeki 11 ram 256 hafıza
  10. alem2727

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Cihaz hafızası silmeye gerek varmı rom yüklerken resimler felan dosyalar gidermi yani
  11. alem2727

Soru Redmi Note 10 Pro en stabil rom

Hocam konudaki twrp yeterlimi yeni sürümü varmı twrp nin cihaz hafızası felan kilitlenmesin diye
  12. alem2727

Benimki 250 gb 8 ram olan model hocam dediğiniz romun linki varmı twrp ile yüklenen
  13. alem2727

Hocam sizin miui rom tavsiyeniz nedir
  14. alem2727

MIUI 14 Nv data sorunu

Hocam şimdi bootloader kilidi açtım twrp yükledim elite rom yükleyeceğim yükleme nasıl olacak wipe yaparken neleri seçeneğim aynı diğer modeller gibimi diğer modellerde tecrübeliyim bunu yeni aldım size zahmet sırası ile anlatırmısınız nasıl yükleme yapmam neleri yüklemem lazım twrp kalıcı olsun...
Üst Alt