Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi max 3 fasboot modunda kaldı stock rom yüklüyorum acılmıyor twrp yüklüyorum acılmıyor mi flas ile yüklüyorum hep fasboot düşüyor rom yüklense bile bootloder acık twrp yükleniyor yine fasboot da kalıyor yardım edin lütfen
Redmi note 8 batarya 5 saat ekran veriyor diye sıfır orjinal batarya ile değiştim önceki batarya ile 1900 mah çıkıyordu testlerde şimdi yeni batarya ile 3900 mah çıkıyor ama yine 5 saat ekran süresi alıyorum miu romları denedim ve birçok aosp rom denedim 5 saat üzerinde ekran süresi alamadım...
Temiz kurulum yaptım magisk kurdum camera api enable ve tam ekran hareketleri magisk den flaşladım ne tam ekran hareketleri nede camera api etkinleşmiyor
LeEco (LeTV) LE 2(X620 bu modele uygun Türkçe rom dosyası olan varmı hocam elinde veya linki twrp ekranında kaldı telefon twrpden yüklemek için rom dosyası
Hocam bu romda tam ekran hareketleri yok havoc os daki gibi ekran buyuk oldugu icin twrp veya magisk den yukleyecegimiz bir dosya varmi kenar hareketleri icin