Alc4Traz45 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Note 14 Pro 4G de nasıl Xiaomi nin kendi telefon uygulamasını kullanabilirim?

Tmm bir de Rusya ROM unu deneyelim bakalım.
  2. A

Yardım Note 14 Pro 4G de nasıl Xiaomi nin kendi telefon uygulamasını kullanabilirim?

Onu da görmüştüm aslında ama Rusya ROM unun iyi olmadığını duymuştum. Eğer şuanda kullanıyorsanız deneyiminizden bahseder misiniz?
  3. A

Bir de öyle deniyeyim bari, ben EEA ROM u Global ROM a göre daha iyi diye kurmuştum. Daha az reklam vs oluyordu EEA ROM da. Bi de şu netflix gibi platformlarda 1080p den yüksek izlemeyi sağlayan protokol mü ne vardı.
  4. A

Evet EEA ROM attıktan sonra kurulumda Hong Kong u seçtim ama yine de işe yaramadı.
  5. A

Ne denediysem yapamadım, sırf yöntemin biri sadece EEA ROM da ve Global ROM da işe yarıyor diye EEA ROM kurdum şuanda EEA ROM dayım ama işe yaramadı. https://chromatechyt.com/2025/11/23/how-to-install-hyperos-dialer-on-unsupported-xiaomi-redmi-poco-phones-no-root-required/ Bu linkteki yöntemi...
Üst Alt