alakurt79 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Note 9 Pro ekran süresi

Selamlar, Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Ekran süresi olarak max. 8.30 saat alıyorum. Diğer konuları incelediğimde genellikle 10-12 saatin normal olduğunu gördüm. Etkinlik süresi ise 32 saat civarı. Sizde durumlar nasıl acaba, kullanımımda genel olarak oyun yok sadece Instagram, YouTube. Ve son...
  2. A

Soru Güncelleme hakkında

Merhabalar. Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyim. Telefonun sürümü global MIUI 12.0.3 kararli. Yaklaşık iki haftadır ayarlardaki telefon hakkında yazan bölüme güncelleme geldi fakat IMEI repair işlemi yaptığım için güncelleme yapmaya çekiniyorum. Ayarlar-Telefon Hakkında yazan kısımdan güncelleme...
  3. A

Yardım Note 9 Pro Ekranda Beyaz Nokta

Merhabalar, telefonu aldıktan 2 hafta sonra kadar ekranda beyaz parlak bir nokta belirdi. Ölü piksel veya stuck pixel diye geçiyor sanırım bazı yerlerde. Jscreenfix gibi uygulamalar ile düzeltmeyi denedim ama olmadı. Daha sonra gittikçe belirginleşti bu parlak nokta. Daha önceleri zor görünürken...
  4. A

Yardım Güvenlik uygulaması ve Geliştirici seçenekleri hakkında

Selamlar herkese. Cihaza IMEI repair işlemi uygulandi , bugün Xiaominin Güvenlik uygulaması ile optimizasyon yapınca Geliştirici seçenekleri özelliğinin kapandığını gordum. Bootloader kilidi kapanmış mıdır diye kontrol amaçlı cihazı yeniden başlatınca MIUI yazısının üstünde işareti çıktı...
Üst Alt