Alacran21 kullanıcısının son içeriği

1. Alacran21

Soru Zowie mi SteelSeries mi?

Merhaba arkadaşlar alabileceğim en iyi mouse'yi almak istiyorum, elim büyük ve sorunlar yaşamak istemiyorum. Sizce SteelSeries 710 mu daha iyidir EC 2 veya EC2 A mı? Genel olarak markaları da merak ediyorum. Yarı profesyonel olarak oynadığım için en iyi sensörlüyü almak istiyorum. Yardımcı...
  2. Alacran21

Satış Pubg Mobile Hesap

Merhabalar. Oyunu artık oynamadığın için yaklaşık 1 aydır alıcı aradığım hesabı bir de buraya atayım dedim. 60 level, 4135 başarım, neredeyse çoğu silahta skin, Carlo karakteri,2 kez as olmuş, yükseltilebilir araba ve birsürü şey var. İlgilenenler için videosunu çekmiştim:
  3. Alacran21

Soru Rampage SMX-R90 sensör

Merhabalar arkadaşlar fiyatına uygun en iyi sensörlü mouse bakıyordum ve bu mouse karşıma çıktı. Aynı sensörlerin rakiplerinin fiyatı çok pahalı olmasına rağmen bu 200 Tl bandında idi. Sonra epey sitesinden baktım Pmw 3389 sensörü yazıyordu ancak Pixart pmw yazmıyordu. Acaba yalan sensör müdür...
  4. Alacran21

Rom Redmi Note 7 RevengeOS Android 11 Rom Port

RevengeOS 4.0 Unofficial Port|Android 11|Redmi note 7/7s Kurulum * Revenge Os Android 11 Port'u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın. * Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın. * TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin...
  5. Alacran21

Diğer Kablosuz Kulaklık almak istiyorum

Kulak üstü veya kulak içi fark etmiyor,Fiyat bandı 350tl altı,olabilecek en iyi kulaklığı almak istiyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
  6. Alacran21

Yardım Network Signal Guru Band değiştirme sorunu

Merhabalar Redmi Note 7 cihazımda band 3'ü kapatmak istiyorum ancak ne yaparsam yapayım bandler değişmiyor veya kapanmıyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  7. Alacran21

Soru Game Turbo Gpu gözükmemesi

Merhabalar Nedense Game Turbo da Gpu kısmı görünmüyor ancak baktığım zaman başka note 7 lerde var acaba sıkıntılı olabilir mi yoksa sadece görünüm müdür?
  8. Alacran21

Yardım Bildirim Çubuğunu Oyunda Kilitleme

Oyun oynarken elim bildirim çubuğunu kaydırıyor ve çok dikkati dağıtıyor, nasıl kilitlenebilir?
  9. Alacran21

Yardım Wechat giriş sorunu

Hepinize merhaba bir oyunu denemek için wechat indirdim ancak hesap bir türlü açamadım.Daha önceden hesap açmamış olmama rağmen eskiden banlandı gibi şeyler söylüyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  10. Alacran21

Yardım Pubg Lite Hatası

Uzun zamandır girmediğim ancak eskiden hiç hata olmadan oynadığım pubg liteye gireyim dedim ancak hata verdi araştırdım herşeyi denedim ancak bir çözüm bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  11. Alacran21

Soru Aosp Android 10 için miui gallery

Pixel Experience Pie Plus kullanıyorum ancak google aramasını sevmiyorum.Miui'ın yada başka telefonların kurulabilecek uygulaması varmıdır? Araştırdım bulamadım.
  12. Alacran21

Çözüldü Rom Nasıl Kurulur?

Root gider hocam ancak camera2apiyi bilmiyorum bana gerekmedi hiç.
  13. Alacran21

İnternal storage seçme yeterli çünkü o dahili depolamayı seçer siz bunları yapın başka şeylere karışmayın yanlış birşey olmasın.
  14. Alacran21

Evet hocam bunlar
  15. Alacran21

Rica ederim hocam ne demek
Üst Alt