Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar iyi forumlar. kulaklık bugun elime ulaştı redmi note9 pro modelinde bir türlü bağlantı sağlayamadım cihaz kulaklıkları görmüyor nasıl bir yol izlemem lazım kulaklıkları resetlemeye calısıyorum fiziksel tusa basılı tutuyorum ondada bir tepki yok ışık yanmıyor ama kutuyu şarja...
Merhabalar bugün eu rom kurdum sorunsuzca kuruldu. Instagram yükleyip girmeye çalıştığım zaman hata veriyor simgeye basıyorum bildir yazıyor ve uygulamadan atıyor başına gelen var mı bir çözümü bilen?
iyi forumlar cihazın bl kilidini actım ve twrp yukledım ardından 4 tane wipe yapıp eu romu yukledım sorunsuz yuklendı ama sonrasında reboot yapınca sureklı twrp ekranı gelıoyor ınternal storage 0 mb olarak gozukuyor ne yapmam lazım lütfwn yardım edin
merhabalar iyi forumlar. evime türknetten yeni internet bağlattım play store girip güncelleme yapamıyorum veyahut bir şey indiremiyorum sorunun yeni internet ile alakalı olduğunu düşündüm ama mobil veride bile indirme yapmıyor sorunu nasıl çözebilirim?
değerli forum üyeleri merhabalar. redmi note7 telefonumda miuimix romunu romunu kullanmaktayım artık değiştirmeye karar verdim. hangi romu ne için önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
merhabalar. yeni rom kuracaltım greeshan romunu. bütün wipe ları yapıp kurdum cihazı yenıden baslattım acıldı sıfre ıstedı. daha sonra orangefoxu actım ordada sıfre ıstedı cıhazda hıc bir sey yapamıyorum l lütfen yardım edın. fasttboot moda alıp twrp yukleyecektım cıhaz fastboota gecıyor ancak...
iyi forumlar. twrp de şifre sorunundan muzdaribim. fastboot ile globale dondum orıjınal recovery yuklendı daha sonra twrp tek tusla yukleme aracı ıle twrp yukledım ama ilk açılışta bile şifre soruyor yenı rom kuramıyorum her yolu denedım olmuyor nasıl kurtulacagım bu ılletten
merhaba iyi günler. eu rom kullanıyorum bugun guncelleme yapmak istedim fakat güncelleme dosyasını telefona atıp twrp ekranına girdiğimde dahili depolamada hiç bir şey gözükmüyordu benden şifre istedi ekran şifresini girdim kabul etmedi ne yapmam gerekiyor format data yaptım bütün her şeyim...
internal storage wipe yapmadığım halde silindi şuan telefonda rom da yok twrp ekranında kaldım pc den telefona nasıl atabılrıım rom dosyasını ? hafıza kartım yok
iyi günler miui11 eu stabil son sürümü telefonuma 4 wipe ı yaparak kurdum ama açılış ekranından sonra daha once hıc karsılamadığım bır ekran geldi. siyah bir ekran geldi ve ekranda android şifresi ? yazıyor bunu nasl düzeltebilirim? kendi telefon sıfremı denedım yanlış sıfre dıyor