akyakali kullanıcısının son içeriği

1. akyakali

Recovery Crdroid android 14 Yüklerken Orange Fox twrp silindi

Selamlar arkadaşlar Xiaomi mi 9tpro cihazıma crdroid android 14 Yüklerken Orange Fox twrp silindi. Nasıl geri getirebilirim acaba? Tekrardan orange fox yükleyebilir miyim?
  2. akyakali

Rom Pc telefonu görmüyor

Selamlar arkadaşlar Yanlış rom yüklediğim den telefon bootloopa girdi. Telefonu pc ye taktığım da cihazı görmüyor. Ayrıca format data yaptım yine cihazı görmedi. Orange foxa girebiliyorum sıkıntı yok Cihazı pcnin aygıtlar bölümünde görüyorum ancak bilgisayarım da gözükmüyor
  3. akyakali

Rom Android 10 üzerine android 13 kurmak

Selamlar arkadaşlar Android 10 aosp rom üzerine evolution x android 13 kurmak istiyorum. Yönergeler nasıl acaba? Wipe cache Format data Yada firmware kurmak gerekli mi?
  4. akyakali

Soru Mi9T Bataryası Proya olur mu?

Selamlar Xiaomi mi9t pro için deji batarya alacam ama hiçbir yerde yok. Mi9T için deji mevcut Mi 9T deji bataryası mi9t pro ya olur mu?
  5. akyakali

Soru Xiaomi mi9t pro batarya

Selamlar arkadaşlar Xiaomi mi9t pro için batarya değişimi için öneri yapabilir misiniz İstanbul Avrupa yakasında bir yer olursa sevinirim
  6. akyakali

Soru Xiaomi mi9t pro miui Sr

Selamlar Arkadaşlar Xiaomi mi9t pro Cihaza miui sr yükleyeceğim ama yükleme nasıl olmalıdır. Ayrıca rom dosyasını bir türlü bulamadım. Rom olarak resurrection Remix android 10 kullanıyorum
  7. akyakali

Rom Miui Sr rom hakkında

Merhaba arkadaşlar Miui tabanlı miui sr rom var kullanan arkadaşlar var mıdır? Var ise memnun mu ve kurulumu nasıldır acaba? Telefon xiaomi mi9t pro Rom android 10 resurrection Remix
  8. akyakali

Soru Android 12 Rom Kurmak

Merhaba Arkadaşlar, şuan telefonum da resurrection Remix android 10 yüklü android 12 yüklemek istiyorum. Linki aşağıda ki gibidir (havoc OS) bu romu kurmak için bu romla beraber neler yapmalıyım https://havoc-os.com/device#raphael Twrp : orangefox R. 11
  9. akyakali

Soru Format Data yapmadan rom kurmak

Merhaba Arkadaşlar, Şuanda resurrection Remix android 10 rom kullanmaktayım. Format data yapmadan diğer cache leri yaparak android 11 dot os kurmam da sakınca var mıdır? ***Format data yaparak tüm dosyaların silinmesi ile uğraşmak istemiyorum
  10. akyakali

Rom Xiaomi Mi9T Pro için Dot os

Selamlar arkadaşlar Bizim için Dot os başlığı var mı nasıl kurulur ve işlem yapılır diye. Şuan resurrection Remix kullanıyorum hem çok yavaşladı ve ısınmaya başladı. Hem de hala A10 da. Nasıl kurulum yapılır bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim. Teşekkürler
  11. akyakali

Soru Xiaomi tv boxa film indirme

Selamlar arkadaşlar Xiaomi tv box cihazıma 1 tb lık harddisk bağlayıp torrentdan film indirebilir miyim? Sonrasında indirdiğim filmi hdd den izlemek istiyorum. Ayrıca 60gb hdr film indirip izleyen var mı performansı nasıl?
  12. akyakali

Yardım Resurrection Remix üzerine evolution x kurmak

Selamlar arkadaşlar Şuanda Rom olarak resurrection Remix kullanıyorum. Hard reset yapmadan sadece (tel içindeki dosyaların silinmemesi için) 4 wipe yaparak evolution x kurabilir miyim? Format data yapıp tel içindeki dosyalar silinmesin istiyorum 4 wipe Dalvik art cache, cache,system,data...
  13. akyakali

Soru Android 12 ne zaman gelir sizce?

Selamlar arkadaşlar Android 12 romlar ne zaman düşer acaba?
  14. akyakali

Soru Özelleştirmesi bol custom rom android 11

Merhaba arkadaşlar Başlıktaki gibi bir rom var mıdır? Aosp olması gerekmektedir
  15. akyakali

Soru Aosp son uygulamalar

Selamlar arkadaşlar Aosp romda son uygulamalar (recent apps) kısmını değiştirebileceğimiz uygulama yada modül var mıdır?
Üst Alt