Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar
Xiaomi mi 9tpro cihazıma crdroid android 14 Yüklerken Orange Fox twrp silindi. Nasıl geri getirebilirim acaba?
Tekrardan orange fox yükleyebilir miyim?
Selamlar arkadaşlar
Yanlış rom yüklediğim den telefon bootloopa girdi. Telefonu pc ye taktığım da cihazı görmüyor. Ayrıca format data yaptım yine cihazı görmedi.
Orange foxa girebiliyorum sıkıntı yok
Cihazı pcnin aygıtlar bölümünde görüyorum ancak bilgisayarım da gözükmüyor
Selamlar arkadaşlar
Android 10 aosp rom üzerine evolution x android 13 kurmak istiyorum. Yönergeler nasıl acaba?
Wipe cache
Format data
Yada firmware kurmak gerekli mi?
Selamlar Arkadaşlar
Xiaomi mi9t pro Cihaza miui sr yükleyeceğim ama yükleme nasıl olmalıdır. Ayrıca rom dosyasını bir türlü bulamadım.
Rom olarak resurrection Remix android 10 kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar
Miui tabanlı miui sr rom var kullanan arkadaşlar var mıdır? Var ise memnun mu ve kurulumu nasıldır acaba?
Telefon xiaomi mi9t pro
Rom android 10 resurrection Remix
Merhaba Arkadaşlar,
şuan telefonum da resurrection Remix android 10 yüklü android 12 yüklemek istiyorum. Linki aşağıda ki gibidir (havoc OS) bu romu kurmak için bu romla beraber neler yapmalıyım
https://havoc-os.com/device#raphael
Twrp : orangefox R. 11
Merhaba Arkadaşlar,
Şuanda resurrection Remix android 10 rom kullanmaktayım. Format data yapmadan diğer cache leri yaparak android 11 dot os kurmam da sakınca var mıdır?
***Format data yaparak tüm dosyaların silinmesi ile uğraşmak istemiyorum
Selamlar arkadaşlar
Bizim için Dot os başlığı var mı nasıl kurulur ve işlem yapılır diye. Şuan resurrection Remix kullanıyorum hem çok yavaşladı ve ısınmaya başladı. Hem de hala A10 da. Nasıl kurulum yapılır bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.
Teşekkürler
Selamlar arkadaşlar
Xiaomi tv box cihazıma 1 tb lık harddisk bağlayıp torrentdan film indirebilir miyim? Sonrasında indirdiğim filmi hdd den izlemek istiyorum.
Ayrıca 60gb hdr film indirip izleyen var mı performansı nasıl?
Selamlar arkadaşlar
Şuanda Rom olarak resurrection Remix kullanıyorum. Hard reset yapmadan sadece (tel içindeki dosyaların silinmemesi için) 4 wipe yaparak evolution x kurabilir miyim? Format data yapıp tel içindeki dosyalar silinmesin istiyorum
4 wipe
Dalvik art cache,
cache,system,data...