akyakali kullanıcısının son içeriği

1. akyakali

Soru Xiaomi 13 ultra EU rom hyperOs 2.0 güncelleme

Kardeşim en son sürüm çok iyi bug görmedim
  2. akyakali

Soru Xiaomi 13 Ultra Aosp rom

Şuan eu rom yüklü hocam
  3. akyakali

Soru Xiaomi 13 Ultra Aosp rom

Selamlar arkadaşlar Xiaomi 13 ultra için aosp rom var mıdır?
  4. akyakali

Soru Xiaomi 13 ultra EU rom hyperOs 2.0 güncelleme

Selamlar Arkadaşlar Eu rom kullanıyorum Cihazım mi 13 ultra yd Direnç kayıtlı şuan hyper os 1.0 yüklü 2.0 a yükseltirsem sıkıntı olur mu?
  5. akyakali

Yardım Mi 13 ekran koruyucu

Merhaba arkadaşlar Mi13 Ultra için düzgün ekran koruyucu satan bir yer var mıdır? Bütün sitelere baktım kaliteli 1️⃣ koruyucu bulamadım
  6. akyakali

Recovery Crdroid android 14 Yüklerken Orange Fox twrp silindi

Çok sağol hocam dediğin gibi yaptım. Pc den telefona dosya atmaya çalıştım. Dosya kopyalanamıyor hatası verilmektedir.
  7. akyakali

İşte bunu nasıl yükleyecez
  8. akyakali

Selamlar arkadaşlar Xiaomi mi 9tpro cihazıma crdroid android 14 Yüklerken Orange Fox twrp silindi. Nasıl geri getirebilirim acaba? Tekrardan orange fox yükleyebilir miyim?
  9. akyakali

Rom Pc telefonu görmüyor

Hepsi kurulu üstad. Zaten iki pc den deniyorum. İkiside cihazı görüyor ama bilgisayarım da gözükmüyor
  10. akyakali

Rom Pc telefonu görmüyor

Selamlar arkadaşlar Yanlış rom yüklediğim den telefon bootloopa girdi. Telefonu pc ye taktığım da cihazı görmüyor. Ayrıca format data yaptım yine cihazı görmedi. Orange foxa girebiliyorum sıkıntı yok Cihazı pcnin aygıtlar bölümünde görüyorum ancak bilgisayarım da gözükmüyor
  11. akyakali

Soru Xiaomi mi9t pro batarya

Dejinin Dejinin bayisini aradım hocam adam bu şekilde bilgi aktardı. Şu anlık üretimi durdu 1 yıla kadar başlar dedi
  12. akyakali

Aslında deji üretiyormuş ancak üretime ara vermiş. 1 yıl sonra yeniden üretim başlar dediker
  13. akyakali

Yok hocam Maalesef bulamadım.
  14. akyakali

Rom Android 10 üzerine android 13 kurmak

Şu şekilde yaptım arkadaşlar Format data 4 wipe cache A11 fw kurulumu Son olarak da rom kurulumu Sonrasında a13e güncelledim.
  15. akyakali

Rom Evolution X Snow Android 12

Not : gapss vendor Firmware Hepsi zaten romun içinde Not kısmında bu yazıyor. Firmware kurmam gerekir mi yinede
Üst Alt