Aky1987 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Brick için uzman tavsiyesi

İyi günler telefonum brick oldu note 9 pro. Note 9 için olan güncellemeyi yüklemişim açılmıyor bunum tamiratını yapabilecek güvenilir forum üyeleri kimlerdir?
  2. A

Yardım telefon açılmıyor

fastboot bootloader twrp ekranı bunların hiç biri açılmıyor telefon kitlendi sanırım yanlış güncelleme yükledim yardımlarınızı bekliyorum
  3. A

Yardım Note 9 pro guncelleme

Note 9 pro Yurtdisi cihazim su an global 11.0.7 kararli surumde. Cihazi guncellemek icin global romlara mi bakmam gerek ? Ya da bana bu telefona uygun en son guncelleme linkini atabilirmisiniz manuel olarak yukleme yapacam tesekkurler
  4. A

Çözüldü Rootlu telefonu sıfırlama

Arkadaslar yurtdisi cihazima imei atildi rootlandi.Ben bu telefonu satacam ancak satmadan once datalari nasil silebilirim imesi gitmeden?
  5. A

Çözüldü Google surekli olarak duruyor hatasi

Arkadaslar surekli bu hata telefonun alt tarafindan bi gorunuyor bi kayboluyor ama dakikada 20 30 kere sorun nedir nasil cozerim
  6. A

Yardım Hard reset ve imei

Telefonum yurtdisi cihaz ve rootlu. Eski telefonumun imeisini yukledik. Simdi hard reset ya da fabrika ayarlarina donersem imei gider mi telefon coker mi ?
  7. A

Yardım Miui 12 guncellemesi hakkinda

İyi aksamlar.Telefonum yurtdışı imei atildi ve rootlandi.guncelleme geldi ama ota dan yapamiyorum telefon sifirlanirmiş.twrp den nasil yapabilirm yardim edermisiniz? Ayrica guncelleme linkini de verebilrmsnz
  8. A

Soru İmei ve root

İmei atilan yurtdisi cihaza root yapilmasi sart mi ?
  9. A

Yardım Note 9 pro güncelleme

Yurtdışı bu cihazı aldım IMEI atıldı benim eski telefonun imeisi. Aldığım yer güncelleme gelirse yapmayın yoksa telefon çöker sıfırlanır falan dedi.Bunun sebebi nedir ? Hiç guncelleme yapamayacak miyim?
  10. A

Yardım Mi a1 yardim

Selamlar oncelikle. Mia1 cihazimda ara sira ekranin ust kismindan asagi inen bi sey var isimlendiremedigim cizgi gibi yukardan asagi iniyor bu nedir acaba neden olmustur telefonum 1 yillik son guncellemesi yapildi
Üst Alt