Aky1987 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Brick için uzman tavsiyesi

İyi günler telefonum brick oldu note 9 pro. Note 9 için olan güncellemeyi yüklemişim açılmıyor bunum tamiratını yapabilecek güvenilir forum üyeleri kimlerdir?
  2. A

Yardım telefon açılmıyor

hayır görmüyor redmi giriş ekranı sürekli açılıp kapanıyor
  3. A

Yardım telefon açılmıyor

sitede kime güvenebiliriz bu konuda ücretli onarımda?
  4. A

Yardım telefon açılmıyor

fastboot bootloader twrp ekranı bunların hiç biri açılmıyor telefon kitlendi sanırım yanlış güncelleme yükledim yardımlarınızı bekliyorum
  5. A

Yardım Note 9 pro guncelleme

hiçbir modda açılmıyor
  6. A

redmi ekranı geliyor (titreşimle) ama hemen kayaboluyor. Ses açma ses kısma tuşlarıyla hepsiyle denedim trwp ekranı gelmiyor
  7. A

şimdi bi rom yükledim telefon açılmıyor gerçi yüklerken de hata verdi twrp.Güç tuşuna basınca redmi ekranı gelip hemen kapanıyor.Ses açma tuşuyla beraber basıyorum twrp acılmıyor.Yani şuan telefon açılmıyor ne yapmak lazım brick oldu galiba telefon
  8. A

Bu sekilde telefon komple sifirlaniyor galiba becerebilirmiyim bilemedim tesekkurler
  9. A

Twrp de 9s yaziyor.9pro global guncellemeyi indiriyorum ama yuklemiyor acaba 9s in globalini indirsem yuklesem sorun olur mu ?
  10. A

Twrp yi acinca 9s yaziyor 9pro yazmiyor normal mi ?
  11. A

Hayir yapmadim
  12. A

Note 9 pro Yurtdisi cihazim su an global 11.0.7 kararli surumde. Cihazi guncellemek icin global romlara mi bakmam gerek ? Ya da bana bu telefona uygun en son guncelleme linkini atabilirmisiniz manuel olarak yukleme yapacam tesekkurler
  13. A

Çözüldü Rootlu telefonu sıfırlama

Twrp yi bilgisayara kurup mu yapicam hocam
  14. A

Çözüldü Rootlu telefonu sıfırlama

Arkadaslar yurtdisi cihazima imei atildi rootlandi.Ben bu telefonu satacam ancak satmadan once datalari nasil silebilirim imesi gitmeden?
Üst Alt