Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler telefonum brick oldu note 9 pro. Note 9 için olan güncellemeyi yüklemişim açılmıyor bunum tamiratını yapabilecek güvenilir forum üyeleri kimlerdir?
Note 9 pro Yurtdisi cihazim su an global 11.0.7 kararli surumde. Cihazi guncellemek icin global romlara mi bakmam gerek ? Ya da bana bu telefona uygun en son guncelleme linkini atabilirmisiniz manuel olarak yukleme yapacam tesekkurler
Telefonum yurtdisi cihaz ve rootlu. Eski telefonumun imeisini yukledik. Simdi hard reset ya da fabrika ayarlarina donersem imei gider mi telefon coker mi ?
İyi aksamlar.Telefonum yurtdışı imei atildi ve rootlandi.guncelleme geldi ama ota dan yapamiyorum telefon sifirlanirmiş.twrp den nasil yapabilirm yardim edermisiniz? Ayrica guncelleme linkini de verebilrmsnz
Yurtdışı bu cihazı aldım IMEI atıldı benim eski telefonun imeisi. Aldığım yer güncelleme gelirse yapmayın yoksa telefon çöker sıfırlanır falan dedi.Bunun sebebi nedir ? Hiç guncelleme yapamayacak miyim?
Selamlar oncelikle. Mia1 cihazimda ara sira ekranin ust kismindan asagi inen bi sey var isimlendiremedigim cizgi gibi yukardan asagi iniyor bu nedir acaba neden olmustur telefonum 1 yillik son guncellemesi yapildi