aktifadam3320 kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

H.kadioglu hocam öngörünüz nedir sd işlemciler için, sizce ilerleyen aylarda bir kumar oynanıp alınabilir mi, açılma durumu oluşur mu yoksa samsung cihazlar gibi komple mi kapandı. Ne önerirsiniz
  2. A

HyperOS IMEI kayıt

H.kadioglu hocam imei kayıtlarda son durum nedir. 15T cihaz var kayıt yapmayı düşünüyoruz ancak elimizde imei yok
  3. A

Sohbet Mi 15 Ultra Telefonum ne kadar eder

Cihaz global, 1 aylık zaten hiçbir şeyi yok. Server kaydını da alırken yaptırmıştım. Apple a geçmek istiyorum ondan dolayı satıyorum
  4. A

Sohbet Mi 15 Ultra Telefonum ne kadar eder

Merhaba, mi 15 ultra telefonumu satmak istiyorum. 1 ay önce almıştım. Server kaydı yapılı ve hiçbir problemi yok. Sizce ne kadar eder
  5. A

Soru 15 ultra Global Bl kilidi

bl kilidi açabilen varsa iletişime geçerse çok sevinirim
  6. A

HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

mi 15 ultra kullanıyorum, henüz gelmedi. Gelen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim
  7. A

Oyun Poco x3 nfc pubg 60 FPS

Selamlar, poco x3 nfc 6/128 modeli kullanıyorum lakin pubg de 60 FPS bir türlü yapamadım. YouTube da çok video izledim ancak yine de çözüm bulamadım. Telefondan da çok fazla anlayan birisi değilim. Pubg yi 60 FPS te oynayanlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim.
  8. A

Soru Poco x3 pro imei atılıyor mu

Selamlar, bugün poco x3 pro 8/256 satın aldım. Öncelikle bu cihazı kullananlar varsa memnun mu ve IMEI atabilir miyim ben bu cihaza?
  9. A

Yardım Note 9 pro Pubg 60 fps sorunu

Arkadaşlar note 9 pro 6/128 Android 11 den sonra gfx tool ile pubg de 60 fps vermemeye başladı. Sorunu çözümünü bilen yeşillendirirse sevinirim.
Üst Alt