Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl yükleyebilirim çin romu?
1552841075
Bu telefonda bişeyler eksik temalardan tema bile indirirken bağlantı yok felan diyor..Tekrar Samsung Note a döneceğim galiba :(
Orjinal rom nasıl yükleyecem ingilizcede kullanabilirim sıkıntı yok??
1552838888
Cihazı Trendyoldan Güncel firma garantili aldım..Global versiyon yazıyordu ilanda..geçen gün sıfırladım telefonu fakat düzelmedi.sanki eksik birşeyler var telefonda takvim uygulamasını bile şimdi yükledim sayenizde
Çok teşekkür ederim.takvim uygulamasını yükledim.Güncelleme olayını çözemedim yalnız .güncellemeden girdiğim zaman indir butonu var .fakat zaten güncel ibaresi çıkıyor devamlı
1552836014
Merhabalar...Mi max 3 kullanıyorum iki aydır global sürüm....Birinci konu telefonda takvim uygulaması yok !!ikinci sorun güncelleme nasıl yapabilirim ? Bir kaç kez denedim fakat güncelleme yapamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim??
aksoyfatih54
1552830436
İyi günler mi max 3 kullanıcısıyım...birinci konu telefonumda takvim uygulaması yok google takvim indirdim onu kullanıyorum.ikinci konu güncelleme gelmiyor heralde telefona.nasıl güncelleme yapabilirim?