aksoyfatih54 kullanıcısının son içeriği

1. A

Tema Turkuaz (Tema Markette Yayında) Ottoman

Temalara giremiyorum sürekli çıkış yapıyor.ne yapmam gerekiyor?
  2. A

Yardım Mi max 3 sorun

yok abi beceremedim mi flash error veriyor
  3. A

Yardım Mi max 3 sorun

Son soru hocam kusura bakma.yanlış bişey yapmak istemiyorum..Mi flashı kurdum şimdi. Tam olarak neyi indirip kuracağım?
  4. A

Yardım Mi max 3 sorun

Bilgisayara kurup yapacam bunu değilmi?
  5. A

Yardım Mi max 3 sorun

Başlığı Mi max 3 sorun diye açtım ama:) link atabilirmisini? Acemiyim forumda
  6. A

Yardım Mi max 3 sorun

Nasıl yükleyebilirim çin romu? 1552841075 Bu telefonda bişeyler eksik temalardan tema bile indirirken bağlantı yok felan diyor..Tekrar Samsung Note a döneceğim galiba :(
  7. A

Yardım Mi max 3 sorun

Orjinal rom nasıl yükleyecem ingilizcede kullanabilirim sıkıntı yok?? 1552838888 Cihazı Trendyoldan Güncel firma garantili aldım..Global versiyon yazıyordu ilanda..geçen gün sıfırladım telefonu fakat düzelmedi.sanki eksik birşeyler var telefonda takvim uygulamasını bile şimdi yükledim sayenizde
  8. A

Yardım Mi max 3 sorun

Allah Allah nasıl düzeltebilirim yardımcı olabikirmisiniz?
  9. A

Yardım Mi max 3 sorun

Çok teşekkür ederim.takvim uygulamasını yükledim.Güncelleme olayını çözemedim yalnız .güncellemeden girdiğim zaman indir butonu var .fakat zaten güncel ibaresi çıkıyor devamlı 1552836014
  10. A

Yardım Mi max 3 sorun

Merhabalar...Mi max 3 kullanıyorum iki aydır global sürüm....Birinci konu telefonda takvim uygulaması yok !!ikinci sorun güncelleme nasıl yapabilirim ? Bir kaç kez denedim fakat güncelleme yapamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim??
  11. A

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

aksoyfatih54 1552830436 İyi günler mi max 3 kullanıcısıyım...birinci konu telefonumda takvim uygulaması yok google takvim indirdim onu kullanıyorum.ikinci konu güncelleme gelmiyor heralde telefona.nasıl güncelleme yapabilirim?
Üst Alt