Aks7 kullanıcısının son içeriği

1. Aks7

Yardım redmi 8a diag portta pc görmüyor

herke merhaba redmi 8a cihazımı daig portta hiç bir şekilde pc görmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  2. Aks7

Soru Bu sürümü hindistan kararlı olarak nasıl indirebilirim

Bu fotoğrafını koyduğum cihaz yurtiçi cihazı fakat diğeri hindistan telefonu bu sürümü hindistan kararlı olarak nasıl indirebilirim Buda hindistan kararlı olan rom
  3. Aks7

Soru Android 10 gelmedi

Herkese merhabalar redmi note 8 pro cihazıma android 10 gelmedi yardımcı olursanız sevinirim
  4. Aks7

Yardım Redmi note 8 pro wifi sorunu

Herkese merhabalr öncellikle redmi note 8 pro cihazım wifiye artık bağlanmıyor mobil veride herhengi bir sıkıntı yok ve bu cihaz kutudan çıktığı zaman xiaominin kendi arama ve mesajlaşma uygulaması ile gelmişti kıbrısatn vodafone bayiden alınma wifi hakkında yardım ederseniz çok memnun olurum ve...
  5. Aks7

Soru Mi arama ve mesajlaşma

Merhabalar redmi note 8 pro mi arama ve mesajlaşma uygulamsı için hindistan romuna nasıl geçerim Yada sıfırlayıp hindistan olarak kursam gelirmi fotoda açtığım bi konu var
  6. Aks7

Yardım Redmi note 8 pro miuı güncelleme

Öncelikle herkese merhaba arakadaşlar kıbrıstan 2 tane redmi note 8 pro aldım biri Vodafone bayiden diğeri normal bir telefoncudan telefoncudan aldığım telefon goggle uygulamaları ile geldi fakat Vodafone den aldğım normal xiaomi arama ve mesajlaşma uygulamaları ile geldi ve Vodafone den...
Üst Alt