akova61 kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 13 K40 Gaming Edition Vietsub Rom 22.4.13.-15.04.22

Merhaba hocam linkler hata veriyor yenileyebilir misiniz acaba?
  2. A

MIUI 13 K40 Gaming Edition Vietsub Rom 22.4.13.-15.04.22

Biraz alakasız olacak ama cin sürümünde cihaza galaxy watch4 saat bağlanmıyor sadece globalde bağlanıyor. Acaba bu sürümde saat cihazıma bağlanır mı deneyen kullanan var mı?
  3. A

Soru Orjinal Xiaomi Yazılı Şeffaf Kılıf

Körfez'deyim dostum, gün içerisinde iş nedeni ile Sakarya'da oluyorum.
  4. A

Kocaeli'deyim hocam Sakarya'ya da geçiyorum gün içerisinde arkadaşa uymuyorsa size de verebilirim :D
  5. A

Konum neresi dostum ben kullanmıyorum verebilirim.
  6. A

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Ekran yenileme hızı çok güzel bir his oluşturuyor 60hz cihazları elime aldığımda çok kötü geliyor artık. Sadece bunun için bile geçmeye değer bence. Tabi ekranın LCD olması üzücü bir durum birde cihaz biraz ağır alışana kadar rahatsız ediyor. Ben şahsen illa bir yükseltme yapacaksan 8t öneririm...
  7. A

9t prodan 10t pro 8/128 modeline geçtim. Gerçekten geçmeye değer farklılıklar var ekran kesinlikle mükemmel amoledi aratmıyor ve 144 olması gerçekten çok farkediyor, eski cihazımı elime aldığımda 60hz sinirimi bozuyor o derece farklı. Kamera gayet başarılı. Cihazın bana göre tek eksi yönü ağır...
  8. A

Yardım Mi 10t pro IMEI repair

Dostum bende yurt ışından sipariş verdim bu cihazı bir kaç gün içerisinde elimde olur. Ortalama ne kadar bir ücret talep ediyorlar imei için?
  9. A

Hocam bahsettiğiniz 3600 yurtdışından getirip TR'de kár koyularak satılan fiyat sanırım. Yanlış mı anladım ?
  10. A

Soru Miui 12 de ekranı root edilebiliyor mu?

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar miui11'de oluyordu fakat miui12 veya 12.5de ekranı root etmek mümkün mü? Herhangi bir custom room mevcut mu?
  11. A

Yardım "Ön Kamera Açılamadı" Sorunu

dostum birde eu rom yükleyip deneyeceğim inşallah düzeliyordur. Denedikten sonra paylaşacağım buradan.
  12. A

hocam malesef düzelme olmuyor neredeyse bütün romları kullandım sürekli güncelleme yapıyorum miui 11 ve 12 denedim ne yazıkki donanımsal bir problem var.
  13. A

MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Eu Beta Rom 20.12.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

Son sürüme güncelledim, sistem gayet akıcı, takılma yaşamıyorum ve ekran süresi de gayet iyi. Stabil sürümleri denemedim fakat sorun yaşayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla bu sürümleri kullanabilir diye düşünüyorum.
  14. A

orada hiçbir şekilde takılma olmuyor acaba yazılımsal bir sıkıntı mı var? kamera uygulamalarında zaman zaman takılmalar yaşıyorum. Zaman zaman ayarlardanda test yapacağım oradada takılma olmazsa tekrar temiz yazılım yüklemek gerek demek
Üst Alt