Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz alakasız olacak ama cin sürümünde cihaza galaxy watch4 saat bağlanmıyor sadece globalde bağlanıyor. Acaba bu sürümde saat cihazıma bağlanır mı deneyen kullanan var mı?
Ekran yenileme hızı çok güzel bir his oluşturuyor 60hz cihazları elime aldığımda çok kötü geliyor artık. Sadece bunun için bile geçmeye değer bence. Tabi ekranın LCD olması üzücü bir durum birde cihaz biraz ağır alışana kadar rahatsız ediyor. Ben şahsen illa bir yükseltme yapacaksan 8t öneririm...
9t prodan 10t pro 8/128 modeline geçtim. Gerçekten geçmeye değer farklılıklar var ekran kesinlikle mükemmel amoledi aratmıyor ve 144 olması gerçekten çok farkediyor, eski cihazımı elime aldığımda 60hz sinirimi bozuyor o derece farklı. Kamera gayet başarılı. Cihazın bana göre tek eksi yönü ağır...
hocam malesef düzelme olmuyor neredeyse bütün romları kullandım sürekli güncelleme yapıyorum miui 11 ve 12 denedim ne yazıkki donanımsal bir problem var.
Son sürüme güncelledim, sistem gayet akıcı, takılma yaşamıyorum ve ekran süresi de gayet iyi. Stabil sürümleri denemedim fakat sorun yaşayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla bu sürümleri kullanabilir diye düşünüyorum.
orada hiçbir şekilde takılma olmuyor acaba yazılımsal bir sıkıntı mı var?
kamera uygulamalarında zaman zaman takılmalar yaşıyorum. Zaman zaman ayarlardanda test yapacağım oradada takılma olmazsa tekrar temiz yazılım yüklemek gerek demek