aKosmAn kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru OneOS_HMK30SUltra_MI10T_21.11.3_V125-11.zip

Arkadaşlar bu normal romda megafonla alınca sesin boğuk gitmesi ve cızırtı yapması problemi yaşıyorum. Kimi bu sorunu yaşıyor kimi yaşamıyor. Bu romda böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bir de romda arama esnasında otomatik ses kaydetme özelliği var mı?
  2. A

İpucu Mi 10T Pro Görüşme Kaydetme Artık Çalışıyor

Indonesia romu kayıt yapıyor. ve google den uzak..
  3. A

Yardım Mi 10 T yeni imei atma sonrasında VoLTE sorunu

arkadaşın telefonunu kullanarak yaptığım volte ayarları telefonu kapatıp açınca iptal olmuştu. sonrasında buradaki yazışmalardan sonra dün başka bir telefonda aynı işlemi tekrarlamam sonucunda volte ayarları geldi. telefonu kapatıp açmama rağmen gitmedi. nedenini anlamadım ama sorun düzeldi. çok...
  4. A

telefonu kapatıp açtığınızda yine ekranda kalıyor mu? bir de imei değiştiyse atılan imei ye ait olan telefonda volte desteği var mıydı?
  5. A

telefonun imeisi değişmeden önce bende volteyi kullanabiliyordum. sizin telefonun imei si değişti mi ? ve değiştiyse değişen imei volte desteği olan bir cihaza mı ait?
  6. A

kaç saat ekran süresi alıyorsunuz derken yanlış anlamadıysam kaç saat sonra aldınız sorusu ise hattı başka telefona takıp volteyi aktif ettikten sonra kendi cihazıma hattı takıp volteyi gördükten sonra yarım saat içinde merak edip avea menüsüne girdiğimde ekran resmindeki gibi volteyi...
  7. A

hocam senden ricam telefonu kapatıp açarmısın bakalım gidecek mi? 1626283285 atılan imei asus eski bir telefon . volte desteği yok. arkadaşın telefonunda volteyi açtım. sonra hattı telefona taktım. volte geldi . sonra telefonu kapatıp tekrar açtım. sonuç resmi ekte... 1626283467 telefonda...
  8. A

mantıklı olmayan bu olay mış sorunun cevabı. hattı çıkartıp bakşa VoLTE uyumlu bir cihaza takıp VoLTE servislerini açtım. servis aktif oldu lakin telefonu açıp kapatınca servis deaktif oldu. bütün sorun atılan imei numarasına ait olan telefonun bu servisleri destekleyip desteklememesi . acaba...
  9. A

bu konuyu okudum . arkadaş başka bir telefonda volteyi açıp hattı daha sonra kendi telefonuna takmış. onu deneyeceğim bir telefon bulur bulmaz. lakin bunun dışında orada paylaşılan konudaki başka bir telefon ve türkcell hattı ile alakalı işlem yapılıyor. o yüzden o konudaki bağlantıyı inceledim...
  10. A

telefonun imei numarası değişince sim 1 imesi 0 oldu. sim 2 imei değişimi yapılabiliyor sadece. sanırım yasal bir sorunmuş. ama sim 2 de de VoLTE araması yapamıyor. sim kartı avea. avea menüsündeki ayarlardan VoLTE ve Wi-Fi aramasını açmaya çalıştığımda cihazınız desteklememektedir deniliyor...
  11. A

Rehber Xiaomi Mi Note 2 TWRP Yükleme ve Root Yapma ==Videolu anlatım

Arkadaşlar mi kullanımında daha yeniyim. Bir sorum olacak. Telefon note 2. Root yaptım. Ama twrp ye girerken illa bilgisayardan fastboot flash recovery twrp.img komutu kullanmadan telefon tuşlarıyla ya da bir programla direk giriş yapamazmıyız. Bir sürü program yüklerken recovery ye girmemiz...
Üst Alt