Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x3 pro
MIUI 13.0.3 güncellemesinden sonra daha önce yüklediğim APK lari tekrar yukleyemiyorum. Bu sorun çoğu kişide var . Mesela ses butonu olan yeni kontrol merkezini APK olarak yükselmek istedim daha önce yüklemiştim sonra kaldırdım şimdi tekrar yüklemek istiyorum ama paket yükleyicisi...
Arkadaşlar . APK ile yüklenen yeni tip kontrol merkezi var içinde ses butonu vb var onu nasıl indirebilirim . Bir kaç APK denedim ama geçersiz diyor yükleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Denedim ama değişmiyor temalardan başka bir temanin saatini beğendim mesela indiriyorum sonra sadece saati uygulamak için ana ekrana basılı tutup bakıyorum ama orada o temanın saati olmuyor anlatmak istediğim.
Poco x3 pro cihazim da ana ekranda mevcut temanın sadece ekrandaki saati widgetını değiştirmek istiyorum ancak kişiselleştirmeden bulamadım bunun bir yolu yok mu acaba arkadaşlar .
Poco x3 pro da kenar çubuğuna ses butonu eklemek istiyorum. Bir yolu var mı arkadaşlar . Veya buna uygun tema var mıdır ? Tuşları kullanmak istemiyorum. APK ile yeni kontrol merkezi uygulamasını da hoşuma gitmiyor.
Poco x3 pro cihazım pubg de bazen 90 fps alıyor ve sabit olarak veriyor bazen 89 bazen de 91 falan oluyor oyunda ama genelde 61 FPS falan veriyor şimdi mesela oyuna girin şansına denk geldi sonra çıktım yeniden girdim 61 FPS e geldi herhangi bir uygulama vb yüklü değil . Yani bu telefon hiç...
Arkadaşlar navigasyon tuşları açıkken Erişilebilirlik menüsünü aktif edince altta sağda yeni bir tuş geliyor ve birçok kısayol sağlıyor . Ancak telefonu tam ekran modunda kullanmak istiyorum tam ekran modunda Erişilebilirlik kısayolu nasıl açılır . Birçok şey denedim olmadi bilen arkadaşlar...
Evet bu sekilde kullandığım uygulamalar var ancak mi video uygulaması bize video indirme şansı sunuyor ama bu video yu taşıma yapamıyoruz gerçi sanırım güvenlik amacıyla güncel android sürümünden kaynaklanıyor ama bir şekilde yazılım ile çözülmeli bu durum.
Poco x3 pro telefona mi video ile internetten film indirdim. Filmi mi videolar indirilenler e girip görüyorum izleyebiliyorum ancak dosyalarımda gözükmüyor . PC ye takip baktım yok . Bulut depolamaya baktım ordada yok . Sanki telefonda öyle bir dosya yok. Dosyalarımda nasıl bulurum ben bu video...
Ya arkadaşlar be güncelledim ful şarj da 54 saat gösteriyor du ancak artık 27 saat yazıyor ve şarjı 1 günü ancak gidiyor neden böyle oldu bilgisi olan var mı
Merhaba arkadaşlar . Poco x3 pro telefonum yeni gelen 12.5.3 güncelleme sonrası ful şarj da bataryanın 54 saat gideceği yazıyor du. Ancak güncelleme sonrası 27 saat yazıyor. Ekranı 60 Hz e düşürdüm mobil veri ve wifi kapattım ancak pek bir fark olmadı. Gerçekten şarjım 2 günü rahat çıkartırken...