aknsrgn kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Dokunmatik ekran değişikligi

Merhaba ekranımi kırdım yeni ekran taktırdım parmak izinde vs bir sorun yok fakat ekran sanki geç algılıyormuş gibi hissediyorum bir ayarımı var telefonu sıfırlamam mı lazım acaba destek bekliyorum.
  2. A

Yardım Güncelleme Sonrası Ekran Sorunu

Merhaba ota üzerinden 12.5.1.0 eea rom a güncelledim ekran sürekli kararıp açılıyor sebebi nedir?
  3. A

Yardım Mi 4A Giga Brick oldu yardım

Arkadaşlar Openwrt yüklerken cihaz kitlendi lütfen yardım edin. Orjinal haline nasıl getirebilirim ?
  4. A

Rom Miui 10 Global 8.8.2 (Beta) Güncellemesi

Buyrun bende yuz tanima yok
  5. A

Rom Miui 10 Global 8.8.2 (Beta) Güncellemesi

Redmi 5 plus 64 guncelledim yuz tanima yok bende o kısımda
  6. A

İnceleme İnceleme - MIUI 8 7.6.8 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

1. Şarj sorun devam ediyor. 2. Google chrome ve google drive zorunlu uygulama olmuş. 3. Guncelleme geldikce telefon daha pert oluyor
  7. A

Rom MIUI 8 7.4.20 Global Beta ROM Güncellemesi

Aynisini android 6 icinde diyorlardı. Ben eminim gelicek. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Rom MIUI 8 7.4.20 Global Beta ROM Güncellemesi

Mi4 e android 7 gelcek diyorlar dogrumu hocam? MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Rom MIUI 8 7.4.13 Global Beta ROM Güncellemesi

7 saat almistim bundan oncekinde simdi 4 saat dahi alamiyorum. İyice sapitti guncellemeler MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Rom MIUI 8 7.4.13 Global Beta ROM Güncellemesi

Guncellemeden sonra kasma donma sarj sorunu basladi 7saat ekran suresi aliyordum 4 olmuyor artik. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

İnceleme MIUI 8 7.4.13 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Guncelleme sonrasi telefon kasiyor cok yavas hareket ediyor. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Rom MIUI 8 7.4.6 Global Beta ROM Güncellemesi

Buyrun MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Maşallah diyelim. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

4 saat ekran suresi alan ben hic sarja takmadan %50 olmasina ragmen suanda 4 saat ekran süresi aldım. Bu nasıl bir güncellemedir be süper. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt