akmoy92 kullanıcısının son içeriği

1. A

Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Yedekleri geri yükledikten sonra uygulamada bildirim sorunu oluyor bende, bildirim gelmiyor veri sil yapmam gerekiyor...
  2. A

Yardım Mi6 Ahize ses problemi

Kardes bende çok uğraştım sonunda açtım cok ince ahize delikleri diş fırçasının uçlarını kestim sertleştirdim ancak açtım.
  3. A

Soru Miui10 Al camera isteği

Arkadaşlar miui 10 daki on kamera portre modu için miui 10 kamera apksini portlayabilecek biri var mi acaba. Yada portlanmış var mı. Cok isimize yarardı.
  4. A

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Tesekkurler
  5. A

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Whatsapp bildirimler gelmiyor instagramda ayni sekilde girince hepsi biranda geliyor.
  6. A

Rom Lineage os mi6 Official

Beyler suan miuiprodayim ama oncesinde lineageOs taydım.Lineageosta ses biraz az ve tizliydi viber dolby denedim duzelmemisti. Miuiproda efsane ses var anlamadim sizde var mı bu sorun.
  7. A

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Beyler mi6 miuipro 8.5.8deyim ben miuipro stabil china 9.5.8 kursam ozellik farki var mı acaba ?
  8. A

Bende mi6 var Alarmy adlı uygulamayı kurdum kendi alarmini denemedim ama çalışıyor.
  9. A

Cevaplamaktan kastim whatsapptan mesaj gelince ustten pencere açiliyor du ordan direk yanitliyorduk bunda yok galiba
  10. A

Rom cok guzel lakin bildirime yanit verme yok birde muzik uygulamasi bildirim cubugunda donuk daliyor muzik degisse bile aynı sarkiyi gösteriyor.
  11. A

beni yanlıs anladınız bende los15 yüklü miui pro yüklemek istiyorum ama resimlerim silinmesin istiyorum. Yöntem nedir.
  12. A

format data derken telefon hafzızasındakii herşey mi? wipe data cache mi?
  13. A

Beyler lineageostan miuiproya ve globe roma gecmeye calistim gecemedim boot olmuyor cozum nedir. System wipe felanda yaptım sadece internal wipe denemedim. Varmidir çözüm.
  14. A

Beyler Lineageista miui camera istiyenler. Loading site please wait... bu zipi recoveryden flashlasın. Sonra uygulama ayarlarından izinlerini verin çalışıyor. Zipi kaldırmak isterseniz de https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4457183&d=1521977493 bu linktekini...
  15. A

Aynı hocam bide farkettim arka kamera cozunurluk ayarında 13mp kayboluyor.
Üst Alt