akkusyasar33 kullanıcısının son içeriği

1. akkusyasar33

Rom dotOS v5.1.1 POCO X3/NFC [11] [FanEdition]

hocam önerdiğiniz stabil bi custom rom varmı? aosp yada miui fark etmez
  2. akkusyasar33

Soru Poco x3 arayüz kasması

animasyon geçiş efektini geliştirici seçeneklerinden 0.5x yapın, arayüz cidden biraz daha akıcı oluyor
  3. akkusyasar33

Çözüldü IMEI

İletişim numarası alabilirmiyim acaba?
  4. akkusyasar33

Çözüldü IMEI

cihazıma imei atmak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
  5. akkusyasar33

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

neden uzun zamandır güncelleme gelmiyor?
  6. akkusyasar33

Rehber POCO X3 NFC || Rehber -- Kernel -- Mod -- Rom

Önerdiğiniz dolby modülü yada ses modülü varmı? Miui 12.0.8
  7. akkusyasar33

Rom MIUI 12 Eu Rom Fastboot

Fasboot rom kursak, güncelleme sırasında imeide uçma yada ayarlar kısmından format atarsak uçma olayı başımıza gelirmi?
  8. akkusyasar33

Soru EU Rom Simgelerini Global Gibi Yapma

Ekran resmi atabilirmisiniz acaba?
  9. akkusyasar33

Yardım YouTube Music siliniyor ?

İnternetten modlu youtube music kurmanızı tavsiye ederim, önceden bende sizin gibi kullanıyordum play store kendi kendine güncelleme yapıyordu gidiyordu şuan hiç bi sorunum yok
  10. akkusyasar33

Çözüldü Redmi note 7 mmx bildirim paneli sorunu

Eu betada ne sorun varsa bütün betalarda o sorun çıkıyor, sanıırm hepsi çin betasını kullanarak modluyor,
  11. akkusyasar33

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Ben gıcık oldum ama romdan memnunum farklı bi roma geçmek istemiyorum
  12. akkusyasar33

Çözüldü Redmi note 7 mmx bildirim paneli sorunu

Merhaba, redmi note 7 cihazıma mmx 20.12.02 güncellemesini yaptım ancak bildirim panelim gri renk oldu şeffaf değil, ne yaptıysam düzelmedi ve romdan memnunum farklı bi roma geçmek istemiyorum. Bu romu kullanan yada başına gelen oldumu? 1607150641
  13. akkusyasar33

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Mmx kullanan varmı? Sürüm 20.21.02 de bildirim paneli gri renk oldu şeffaf değil başına gelen varMı?
Üst Alt