akkor006 kullanıcısının son içeriği

1. akkor006

Yardım Güvenlik uygulaması ve Geliştirici seçenekleri hakkında

Geliştirici seceneğinin açık yada kapalı olmasıyla IMEI nin bir alakası yok, Silinmez.
  2. akkor006

Çözüldü Telefon alcam öneri

Poco x3 NFC (pro versiyonunu) Telefon genel olarak çok kullanışlı, içerisinde snapdragon 855+ işlemci var. Telefonun üstünde ise snapdragon 860 olarak geçiyor. Yan tarafındaki parmak okuyucu sensör çok hızlı.parmağınızı koyduğumuz anda tuş kilidini açıyor. Kamera çekimi gayet iyi ve net. Mi 9t...
  3. akkor006

Tamam 1-2 gün içinde elime ulaşır.Ona göre yazarım. Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. akkor006

Ben bugün poco x3 pro modelinin siparişini verdim. Telefon özellik bakımından çok iddialı duruyor. Kendi telefonum ise redmi k20 pro (mi 9t pro) Telefon gelsin incelerim aradaki farkları :) Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. akkor006

Uygulama YouTube wanced APK / Alternatif

Merhaba, Yeni gelen MIUI beta güncellemesiyle birlikte, bazı uygulamalar rom sürümüne uyumsuzluk gösterebiliyor. MIUI 12.5 sürümüne uyumlu olarak çalışan,arka planda oynatma desteği veren, Extra hiç bir kurulum gerektirmeyen ve en iyi tarafı da reklamsız video izlenebilen bu uygulamayı aşağıdaki...
  6. akkor006

Yardım China google play sorunu

Rom sürümünüz ne ? Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
  7. akkor006

Soru İmei atılmış note 9 global romlu telefona XiaoMi Tool ile stock rom yükleme

Çeşitli romları yükleyebilmeniz için kilidin açık olması gerekiyor. IMEI rom değiştirince gitmiyor,yanlışlıkla silmediğiniz sürece kaybolmaz. 1609681986 evet açık olması lazım.
  8. akkor006

Yardım Miuipro rom indirme hk

Orjinal tüm redmi note 8 pro romlar burada mevcut. Buradan hangi romu kuracağınıza karar verip indirebilirsiniz. https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/begonia/
  9. akkor006

Yardım Redmi Note 8 Pro Miui Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM Volte sorunu

İşinize yarayacak video linki ve gerekli ayar kodları video altında mevcut.
  10. akkor006

İpucu [ROOT GEREKTİRİR] Her zaman açık ekran - Always On Display Full Animasyon

MIUI themes i gelişmiş bir dosya yönetici ile sistemden silin. Ve o şekilde kurulum yapmadan tekrar temalara girerek kontrol edin. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. akkor006

Yardım Mi 9T Pro IMEI kayboldu

Silinen IMEI li rom yükleyerek yada root atarak Olmadı twrp de kurarak geri getiremezsiniz. Stoya açıklamış. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. akkor006

Çözüldü Mi 8 lite telefonuma nasıl root atabilirim

Buradaki konuyu inceleyin. https://forum.miuiturkiye.net/konu/fastboot-press-any-key-to-shutdown-hatasi.56900/ Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. akkor006

Yardım Mi A3 twrp hatası

Hocam link attım twrp yi oradan indirin kendinize macera aramayın , yanlış twrp kurup. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. akkor006

Çözüldü Redmi Note 9 Telefonuma Twrp kurmaya çalıştım ancak şu anda telefonu açamıyorum.

Resmen imkansızı başarmaya ve zorlamaya çalışmışsınız. Twrp kurulum kodu : Adb klasörünü açıp CMD yi çalıştırın CMD ye bu kodları yazın. fastboot devices fastboot flash recovery (twrpyi CMD ye atın) fastboot boot (twrpyi CMD ye atın) Örnek :. fastboot flash recovery twrp.img (twrp yi elle...
  15. akkor006

Yardım Mi A3 twrp hatası

Bu twrp yi nereden buldunuz ? [emoji16] Bunu indirin Xiaomi Mi A3 Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt