AKINLASINN kullanıcısının son içeriği

1. AKINLASINN

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

14 ultra mı, 15 ultra mı derken konuştuğumuz şey ne diye bakınca menülerde ve geçişlerde takılma olmuyor diyoruz. Ödediğimiz paraya bak, konuştuğumuz incelemeye bak.
  2. AKINLASINN

Yardım Android Auto Sorun hk.

Arkadaşlar aynı araçta, aynı kablo ile başka telefonları deneyip mi sizin telefonlarda çalışmadığına karar veriyorsunuz?
  3. AKINLASINN

Soru Mediatek İşlemcilere Karşı Neden Önyargı Var?

Bende mediatek olmayan cihazı almıyorum. Isınmayan ve pili harika kullanan bir işlemci. Telefon dediğinde zaten budur.
  4. AKINLASINN

Yardım POCO m6 HyperOS 2.0.2.0 VNFMIXM güncellenmesi aldı ana ekran düzeni buglandı

Ayarlar da ana ekran düzeni içinde standart ve yoğun seçeneği var. Standartı seçin.
  5. AKINLASINN

Soru Global Hyperos 2 güncellemesi

Yükleyin gitsin. İlk günler animasyonlar daha yavaş gibi hissedilebilir. Zamanla alışıyorsunuz. Zaten önemli bir değişiklik yok. Hepimizinki psikolojik olarak güncel olma isteğinden başka bir şey değil.
  6. AKINLASINN

Rom Mi 8 Se Miui 13 Rom

Eski bir rom olduğu için şu an güncel olan tüm twrp'lerle yüklenir. Bunu yükledikten sonra modem dosyanızı yüklemeyi unutmayın.
  7. AKINLASINN

Rom Mi 8 Se Miui 13 Rom

https://sourceforge.net/projects/miroom/files/9.10.10/ Bu sayfaya girin. Alt kısımda Mi8SE_MIUI_9.10.10_MiRoom_9.0.zip yazan linki indirin.
  8. AKINLASINN

Rom Mi 8 Se Miui 13 Rom

Benim Mi 8 SE 'yi annem kullanıyor şu an. Bazen format atıyorum telefona. Mi Room 9.10.10 en iyi sürüm bence o telefon için. Hangi romu kullandıysam hep buna geri döndüm.
  9. AKINLASINN

Tema Nothing+Phone+1 Duvar Kağıtları ve Ses Dosyaları

Konu kaldırılsın bence. Gerçekten hepsi berbat. Zaman kaybı sadece :)
  10. AKINLASINN

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Benim xiaomi kullanmamın tek sebebi yurt dışı kayıtlı cihazı uygun fiyata almak. Mi 5 prime ile başlayıp, Mi8 SE ile devam edip, sonrasında Redmi note 10S alıp şimdi de Redmi Note 13 Pro 12/512 ile hayatıma devam ediyorum. Kamerası umrum değil. Bu sebeple hep fiyat performans yolunda ilerlediğim...
  11. AKINLASINN

Yardım Android auto aranıyor ama çalışmıyor

Bu sorun araba ile alakalı olabilir. Android auto sadece kablolu çalışıyordur. Benim araçta öyle mesela.
  12. AKINLASINN

Uygulama Fotoğraf düzenleme Sanatı: Lightroom

Sırf bu program için kalemli tablet kullanıyorum ve raw formatında çektiğim fotoğrafları düzenliyorum. Telefon daha iyi çeksin diye extradan para ödeyeceğime ucuz telefon alıp fiyat farkına tablet alarak çektiği fotoğrafları lightroomda düzenleyenlerdenim ben :) En azından tabletim olmuş oluyor...
  13. AKINLASINN

Tema Formula 1 Yazı Tipi

Çok güzel olmuş bu yazı tipi. Okumak kolay değil ama şık. Biraz göz alıştığında daha güzel olacak. Kullanmaya başladım. Elinize sağlık.
Üst Alt