Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://mifirm.net/download/9683
Google' dan gelen olursa diye link kalsın burada.
Miui 14 ü Redmi note 10S de deneyimlemek isteyip, Endonezya sürümünden vazgeçmeyip bekleyen bir kesim var. Niye çok gecikti bu sürüm. Acaba en mükemmeli olsun deyip ince eleyip, sık mı dokuyorlar yada...
Merhaba.
Yine kısa ve öz bir ilan açalım.
Gaomon S620 Pilsiz Kalemli 6.5 x 4" Dijital Grafik Çizim Tabletim satılıktır. Sıfır ürün gibi sizi kandıracağım yenilikte olup kutusunda teslim edilecektir.
Kutu içi tüm içerik mevcuttur. Eldiven, kalem kılıfı, yedek uçlar v.s. eksiksizdir.
Fiyat 300...
Merhaba arkadaşlar.
Xiaomi markası ile Mi5 prime sayesinde tanıştım. Mükemmel bir telefondu ve fiyat performans olarak kullandığım tüm süre boyunca çok memnundum. Sırf yeni bir telefona geçme isteği sebebiyle Mi 8 SE ye geçtim ve hem eşime hem kendime aynı anda 2 telefon aldım. 1650 tl gibi bir...
Merhaba arkadaşlar.
Bugün Amazfit Verge lite saat aldım. Mi fit uygulaması içinde birkaç tane saat arayüzü mevcut. Bunlar dışında bu saate arayüz nasıl yüklerim. 3. parti bir program v.b. bir şey varsa bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Mi room kullanılıyorum, miui sürümü de 11. Yüklediğim temalarda bir türlü bildirim kısmında ki simgeleri değiştiremiyorum. Markette baktığım tüm temalar kilit ekranı ve ana ekranla alakalı. Acaba bu sürümde bildirim ekranı mı değişmiyor temalarla diye düşünmeye başladım.