Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yükleyin gitsin. İlk günler animasyonlar daha yavaş gibi hissedilebilir. Zamanla alışıyorsunuz. Zaten önemli bir değişiklik yok. Hepimizinki psikolojik olarak güncel olma isteğinden başka bir şey değil.
Benim Mi 8 SE 'yi annem kullanıyor şu an. Bazen format atıyorum telefona. Mi Room 9.10.10 en iyi sürüm bence o telefon için. Hangi romu kullandıysam hep buna geri döndüm.
Benim xiaomi kullanmamın tek sebebi yurt dışı kayıtlı cihazı uygun fiyata almak. Mi 5 prime ile başlayıp, Mi8 SE ile devam edip, sonrasında Redmi note 10S alıp şimdi de Redmi Note 13 Pro 12/512 ile hayatıma devam ediyorum. Kamerası umrum değil. Bu sebeple hep fiyat performans yolunda ilerlediğim...
Sırf bu program için kalemli tablet kullanıyorum ve raw formatında çektiğim fotoğrafları düzenliyorum. Telefon daha iyi çeksin diye extradan para ödeyeceğime ucuz telefon alıp fiyat farkına tablet alarak çektiği fotoğrafları lightroomda düzenleyenlerdenim ben :) En azından tabletim olmuş oluyor...