AKINLASINN kullanıcısının son içeriği

1. AKINLASINN

Soru Miui 14 Endonezya sürümü

https://mifirm.net/download/9683 Google' dan gelen olursa diye link kalsın burada. Miui 14 ü Redmi note 10S de deneyimlemek isteyip, Endonezya sürümünden vazgeçmeyip bekleyen bir kesim var. Niye çok gecikti bu sürüm. Acaba en mükemmeli olsun deyip ince eleyip, sık mı dokuyorlar yada...
  2. AKINLASINN

Satış Samsung T510 tablet (Garantili) ve Dijital Grafik Çizim Tableti

Merhaba. Yine kısa ve öz bir ilan açalım. Gaomon S620 Pilsiz Kalemli 6.5 x 4" Dijital Grafik Çizim Tabletim satılıktır. Sıfır ürün gibi sizi kandıracağım yenilikte olup kutusunda teslim edilecektir. Kutu içi tüm içerik mevcuttur. Eldiven, kalem kılıfı, yedek uçlar v.s. eksiksizdir. Fiyat 300...
  3. AKINLASINN

Soru Mi 8 SE ' den sonra ...

Merhaba arkadaşlar. Xiaomi markası ile Mi5 prime sayesinde tanıştım. Mükemmel bir telefondu ve fiyat performans olarak kullandığım tüm süre boyunca çok memnundum. Sırf yeni bir telefona geçme isteği sebebiyle Mi 8 SE ye geçtim ve hem eşime hem kendime aynı anda 2 telefon aldım. 1650 tl gibi bir...
  4. AKINLASINN

Yardım Amazfit Verge Lite için saat arayüzleri hk.

Merhaba arkadaşlar. Bugün Amazfit Verge lite saat aldım. Mi fit uygulaması içinde birkaç tane saat arayüzü mevcut. Bunlar dışında bu saate arayüz nasıl yüklerim. 3. parti bir program v.b. bir şey varsa bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  5. AKINLASINN

Tema Caracas Yazı Tipi Fontu

Fazla artistik bir font olmuş bu. 10 - 10 - 10
  6. AKINLASINN

Yardım Mi8se guncelleme

https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-q-mi-8-se-xiaomi-eu-miui-11-v9-11-7-beta-ve-v11-0-3-0-kararli-rom-indirme-baglantisi.56805/ işte link
  7. AKINLASINN

Sıcak Fırsat Xiaomi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu TR 138,99 ₺

Bu ürün için kampanya beklemeye gerek yok. Bence fiyatından çok üst bir ürün. Kesinlikle alınmalı.
  8. AKINLASINN

Tema Conquer tema

Hemen deneyelim.
  9. AKINLASINN

Soru Mi 8SE miroom 9.11.7

mi room 9.10.10 çok güzel sürüm bence. Bunu yüklemenizi tavsiye ederim.
  10. AKINLASINN

Rehber TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Çok faydalı konu çok. Sık kullanılanlarda ekli dursun.
  11. AKINLASINN

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Istanbul'dan Anıtkabir'e Ata'mızı bu yılda ziyaret ettik.
  12. AKINLASINN

Sohbet Xiaomi yeni gelecek olan özellik

Deneyimli üyelere konu açmak yasaklansın :)
  13. AKINLASINN

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Tam aradığım yermiş. Teşekkür ederim size.
  14. AKINLASINN

Mod [ Magisk ] MIUI 10 Temalarını MIUI 11 Çevirme Modülü

bunu bende deneyeyim hemen
  15. AKINLASINN

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Mi room kullanılıyorum, miui sürümü de 11. Yüklediğim temalarda bir türlü bildirim kısmında ki simgeleri değiştiremiyorum. Markette baktığım tüm temalar kilit ekranı ve ana ekranla alakalı. Acaba bu sürümde bildirim ekranı mı değişmiyor temalarla diye düşünmeye başladım.
Üst Alt