akinfurkan kullanıcısının son içeriği

1. akinfurkan

Soru Ankara Direnç Kaydi

Merhaba 11t pro cihazim var ve yasal suresinin bitmesine 1 ay kaldi. Su an ankaradayim burada saglam guvenilir imei atan bir yer onerebilecek var mi? Tesekkurler
  2. akinfurkan

Yardım Bl kilidi açma

Merhaba. Kayıt için mi hesabını açmam gerekiyor. Mi kilidini açmak için geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna tıklayıp mi hesabına izin veri kabul et diyorum fakat hata veriyor mi hesabından çıkış yapıp buradan giriş yapınca sorun olmuyor fakat 1 haftayı geçti hala kilit açılmadı...
  3. akinfurkan

Yardım Hem bl kulaklık normal hoparlör ses kalitesi bozuldu

Arkadaşlar merhaba. 11t pro telefonumda bl kulakliktan müzik dinliyim dedim ses kalitesi çok kötü geliyordu. Başka kulaklık denedim o da öyle oldu. Sonra hoparlörden müzik açtım hem kısık hem bassız bir ses çıkışı oluyor. Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?
  4. akinfurkan

Karşılaştırma Mi11t pro vs ultra hangisi?

Arkadaşlar merhaba. Mi11t pro ya da mi11 ultra alacağım. Şuan yd fiyatlarında ultra 4k filan daha fazla. Ultra almak bu farka değer mi? Yorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
  5. akinfurkan

Yardım Mi9se kamera kalitesi düştü

Arkadaşlar merhaba. Telefonumun kamerası ilk zamanlar harikaydı çok kaliteli fotoğraflar çekiyordu. Fakat şuan kamera kalitesi gözle görülecek derecede düştü. Bu durumun güncellemelerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizlerden istediğim Mi9se için gcam linki atabilir misiniz
  6. akinfurkan

Sohbet iPhone 11 1000₺ satan satıcı

Arkadaşlar merhaba. Instagram'da bir reklam karşıma çıktı. İPhone 11 1000₺, iPhone 7 400₺'den satıyor. Sebebinin de telefonlara kendi numaramızı tanımlıyorlarmış sadece biz kullanabiliyormuşuz. Böyle bir şey olabilir mi düşüncelerinizi bekliyorum? Link atmak yasaktır diye atmıyorum.
  7. akinfurkan

Soru Mi9 SE kablosuz şarj özelliği var mı

Arkadaşlar mi 9 se'de kablosuz şarj özelliği var mı?
  8. akinfurkan

Soru Arkadaşlar Mi 9 SE'de macro çekim nereden yapılıyor?

Arkadaşlar merhaba. Bu yakından çiçek, böcek çeken arkadaşlar kameranın hangi modunu kullanarak çekiyor? Benimki netleştirmiyor yakınken
  9. akinfurkan

Soru Mi 9 SE vlog modu

Arkadaşlar merhaba. Mi 9 SE telefonuma MIUI 12 güncellemesi geldi. İnternetten güncelleme içeriğine bakarken vlog modunu gördüm ve çok beğendim. Bu özelliğin zaten 11'de de olduğunu soyluyorlar. Fakat benim telefonumda yok. Sistemim şuan Global 11.0.6. MIUI 12'ye guncellersem gelir mi kesin?
  10. akinfurkan

Yardım Ağır çekim video dalgalanma sorunu

Arkadaşlar merhaba. Ağır çekim video çekerken dalgalanma oluyor. Bu neden olur sorun nedir?
  11. akinfurkan

Yardım Mi9 se ekran degistirdim parmak izi okumuyor

Arkadaşlar merhaba. Mi9 se ekranı değiştirdim orijinal ekran. Fakat parmak izi elimi tanımıyor. Silip tekrar tarattım yine kilidi açmadı. Sorun ne olabilir? Ve parmak izi sensörü ekrana dahil bir şey mi yoksa ayrı bir parça mı?
  12. akinfurkan

Çözüldü Mi9 SE ekrana 1.200 vermeli miyim

Arkadaşlar merhaba. Mi9 SE telefonumun ekranını bozmuştum çok pahalı olduğu için yaptıramadım. 6 aydır filan yatıyor. O zamanlar 800-900 liraydı şimdi 1.200 olmuş. Şuan kullandığım telefon berbat olduğu için mecbur bu parayı vereceğim. Tereddüt ettiğim nokta ise eskiden kullanırken telefon çok...
  13. akinfurkan

Yardım Aliexpress'ten ekran alacağım çıtalı-çıtasız farkı ne

Arkadaşlar merhaba. Aliexpress'ten Mi 9 SE için ekran alacağım. Çıtalı-çıtasız diye farklı seçenekler var. Çıtalı olanlar daha pahalı. Ben telefonu yere düşürdüm ekranda kırık vs. hiçbir şey yok. İçinde mürekkep akması oldu ve her yeri kapladı şuan simsiyah. Dokunmatik çalışıyor. Benim hangi...
  14. akinfurkan

Soru Mi9 SE Ekran değişim fiyatı neden ucuzlamıyor?

Arkadaşlar merhaba. Telefonumun ekranı bozuldu hala tamir ettiremedim fiyatlardan dolayı. En ucuz 1.200'den başlıyor 1.900 diyen bile oldu. Telefonun fiyatı 3.500'den 2.500'e düştü. 2.500'lük telefona 1.200 ekran parası vermek mantıklı gelmiyor. Neden ucuzlamıyor bu ekran fiyatları? ;(
  15. akinfurkan

Alış Mi9SE Ekran Arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Mi9SE orjinal ekran lazım.
Üst Alt