Akıncı11 kullanıcısının son içeriği

1. Akıncı11

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Telefon kapalıyken Power ve ses kısma tuşlarına aynı anda bastınız mı? Ekranda Android resmini görünce de kabloyu takıcaksınız. Ekranlı anlatımda detaylı vermiş ilgili arkadaş forumda. Fazla anlamıyorsanız ve hatalı bir işlemde telefonunuz bir daha alıçmayabilir bilginiz olsun. Ben 2 defa...
  2. Akıncı11

Yardım guncelleme

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/
  3. Akıncı11

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V10.3.3.0.PCOINXM İndirme Bağlantıları

Bende a, m, n, i, ü harfleri ve silme butonu ilk dokunmalarda sorunlu, yazmıyor yani. Swift key yükledim onda da daha çok ü harfi ve 3_4 basmada a harfi hala sorunlu. Diğer telefonın ki zamanla düzeldi, yada oğlum alıştı. Üst menüde Ekran blur dediğiniz bende de aynı
  4. Akıncı11

Eski sürüm olduğundan doğrudur ama klavye beni çok soğuttu bu telefo dan. Üstelik 2 adet aldım.
  5. Akıncı11

Paylaştığınız ekranda bana Global rom 10.3.3 çıkmıştı onu yüklemiştim. İlk aldığımda 3.5 yüklü gelmişti, internete bağlanınca 3.8 i yüklemişti ama rehber, klavye vb uygulamaları hoşuma gitmeyince araştırmaya başlamıştım.
  6. Akıncı11

Link yok direk uygulama bir kaç rom çıkarıyor, seçiyorsunuz. Ekran görüntüsü ekte. 1574523228 Türkçe desteği var. Rehberi var. Eski orjinal sürümü 2_3 gün kullandım, hiç memnu kalmayınca forumlarda bir arkadaşın tavsiyesiyle denemeye karar verdim. Yüklü rom da ekran kilidini açmak için kod...
  7. Akıncı11

Yardım Mi A3 vs Redmi Note 8

Dediğiniz ayarları yaptım çok iyi görünüyo şimdilik
  8. Akıncı11

Hafif titreşime, yani gücü arttırmak lazım öyle mi?
  9. Akıncı11

Ben note 8 ldım 2 adet klavye sorunlu, vtsapta kamera florasan ışıkta sorunlu. Hindistan rom u yükledim kendi kullandığıma, swift klavye ile biraz daha iyi oldu ama hala a, i ve m hrfi sorun çıkartıyor. Note 8 pro iyi deniyor ama ben casper viaA1 imi özledim. Beğendğim tek şey internet indirme...
  10. Akıncı11

Bende yüklemez sandım ama eski olan hindistan rom unu yükletti. Kamera hala vatsap ta aynı, biraz daha iyi. Ama klavye daha iyi. Hala a harfi biraz sıkıntılı. Xaomi kendi parasıyla sanki milleti ürünlerine testır yapmış gibi bir durum var ortada. Yazık
  11. Akıncı11

Açık değil di. Yasal romda sorun yapmadı. Sanırım 11 romda kilid açık istiyor.
  12. Akıncı11

Akşam vatsap ta denedim problem göremedim, ama iş yerimde eski florasan lambada çok etkileşim oluyor Du orada denemedim.
  13. Akıncı11

Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım Linkte ki anlatımla hindistan rom u yükledim sorunlar kalktı şu an problem kalmadı gibi
  14. Akıncı11

Yardım Rom kurmak için bir yardım

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/page-30#post-721534
Üst Alt