Akıncı11 kullanıcısının son içeriği

1. Akıncı11

Yardım Mi A3 vs Redmi Note 8

Hafif titreşime, yani gücü arttırmak lazım öyle mi?
  2. Akıncı11

Yardım Mi A3 vs Redmi Note 8

Ben note 8 ldım 2 adet klavye sorunlu, vtsapta kamera florasan ışıkta sorunlu. Hindistan rom u yükledim kendi kullandığıma, swift klavye ile biraz daha iyi oldu ama hala a, i ve m hrfi sorun çıkartıyor. Note 8 pro iyi deniyor ama ben casper viaA1 imi özledim. Beğendğim tek şey internet indirme...
  3. Akıncı11

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V10.3.3.0.PCOINXM İndirme Bağlantıları

Bende yüklemez sandım ama eski olan hindistan rom unu yükletti. Kamera hala vatsap ta aynı, biraz daha iyi. Ama klavye daha iyi. Hala a harfi biraz sıkıntılı. Xaomi kendi parasıyla sanki milleti ürünlerine testır yapmış gibi bir durum var ortada. Yazık
  4. Akıncı11

Açık değil di. Yasal romda sorun yapmadı. Sanırım 11 romda kilid açık istiyor.
  5. Akıncı11

Akşam vatsap ta denedim problem göremedim, ama iş yerimde eski florasan lambada çok etkileşim oluyor Du orada denemedim.
  6. Akıncı11

Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım Linkte ki anlatımla hindistan rom u yükledim sorunlar kalktı şu an problem kalmadı gibi
  7. Akıncı11

Yardım Rom kurmak için bir yardım

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/page-30#post-721534
  8. Akıncı11

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Arkadaşım eline sağlık, emeklerin için çok teşekkürler. Resmi Note 8 aldım 2 adet klavylelerin takılması beni xaomiden soğuttu resmen. Sayende hindistan sürümü yükledim kurtuldum. Çok teşekkürler
  9. Akıncı11

Ben 2 adet aldım, klavye 2 telefonda da ciddi takılmalar var, çok can sıkıcı oluyor. Özellikle a, ü i, ve n harfleri ilk seferde basmıyor yada yan tuşların karakterlerini yazma eğiliminde. Kamera vatsap resim çekmede florasan lambada dalgalanma yapıyor. Rehber ve bir çok uygulama Xaomi firmasına...
Üst Alt