Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon kapalıyken Power ve ses kısma tuşlarına aynı anda bastınız mı? Ekranda Android resmini görünce de kabloyu takıcaksınız. Ekranlı anlatımda detaylı vermiş ilgili arkadaş forumda. Fazla anlamıyorsanız ve hatalı bir işlemde telefonunuz bir daha alıçmayabilir bilginiz olsun. Ben 2 defa...
Bende a, m, n, i, ü harfleri ve silme butonu ilk dokunmalarda sorunlu, yazmıyor yani. Swift key yükledim onda da daha çok ü harfi ve 3_4 basmada a harfi hala sorunlu. Diğer telefonın ki zamanla düzeldi, yada oğlum alıştı. Üst menüde Ekran blur dediğiniz bende de aynı
Paylaştığınız ekranda bana Global rom 10.3.3 çıkmıştı onu yüklemiştim. İlk aldığımda 3.5 yüklü gelmişti, internete bağlanınca 3.8 i yüklemişti ama rehber, klavye vb uygulamaları hoşuma gitmeyince araştırmaya başlamıştım.
Link yok direk uygulama bir kaç rom çıkarıyor, seçiyorsunuz. Ekran görüntüsü ekte.
1574523228
Türkçe desteği var. Rehberi var. Eski orjinal sürümü 2_3 gün kullandım, hiç memnu kalmayınca forumlarda bir arkadaşın tavsiyesiyle denemeye karar verdim. Yüklü rom da ekran kilidini açmak için kod...
Ben note 8 ldım 2 adet klavye sorunlu, vtsapta kamera florasan ışıkta sorunlu. Hindistan rom u yükledim kendi kullandığıma, swift klavye ile biraz daha iyi oldu ama hala a, i ve m hrfi sorun çıkartıyor. Note 8 pro iyi deniyor ama ben casper viaA1 imi özledim. Beğendğim tek şey internet indirme...
Bende yüklemez sandım ama eski olan hindistan rom unu yükletti. Kamera hala vatsap ta aynı, biraz daha iyi. Ama klavye daha iyi. Hala a harfi biraz sıkıntılı. Xaomi kendi parasıyla sanki milleti ürünlerine testır yapmış gibi bir durum var ortada. Yazık
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım
Linkte ki anlatımla hindistan rom u yükledim sorunlar kalktı şu an problem kalmadı gibi