Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben note 8 ldım 2 adet klavye sorunlu, vtsapta kamera florasan ışıkta sorunlu. Hindistan rom u yükledim kendi kullandığıma, swift klavye ile biraz daha iyi oldu ama hala a, i ve m hrfi sorun çıkartıyor. Note 8 pro iyi deniyor ama ben casper viaA1 imi özledim. Beğendğim tek şey internet indirme...
Bende yüklemez sandım ama eski olan hindistan rom unu yükletti. Kamera hala vatsap ta aynı, biraz daha iyi. Ama klavye daha iyi. Hala a harfi biraz sıkıntılı. Xaomi kendi parasıyla sanki milleti ürünlerine testır yapmış gibi bir durum var ortada. Yazık
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım
Linkte ki anlatımla hindistan rom u yükledim sorunlar kalktı şu an problem kalmadı gibi
Arkadaşım eline sağlık, emeklerin için çok teşekkürler. Resmi Note 8 aldım 2 adet klavylelerin takılması beni xaomiden soğuttu resmen. Sayende hindistan sürümü yükledim kurtuldum. Çok teşekkürler
Ben 2 adet aldım, klavye 2 telefonda da ciddi takılmalar var, çok can sıkıcı oluyor. Özellikle a, ü i, ve n harfleri ilk seferde basmıyor yada yan tuşların karakterlerini yazma eğiliminde. Kamera vatsap resim çekmede florasan lambada dalgalanma yapıyor. Rehber ve bir çok uygulama Xaomi firmasına...