akillibilisim kullanıcısının son içeriği

1. akillibilisim

Yardım Alarm Çalmıyor

Arkadaşlar merhabalar, iyi bayramlar diliyorum herkese. Benim sıkıntım; telefonu şarja takıyorum, youtube üzerinden bir video açıyorum izlerken uyuyup kalıyorum. Otomatik oynatma kapalı youtube da, video bittikten sonra telefon otomatik kilitleniyor haliyle, sabahları alarm tam çalıyor dıt diyip...
  2. akillibilisim

Yardım Alarm Çalmıyor?

Arkadaşlar iyi akşamlar, daha öncesinde başına gelen hiç oldu mu bilmiyorum fakat; Telefonu şarja takıp, Youtube üzerinden bir video açıyorum. Video bittiği zaman otomatik oynatma kapalı zaten, ekran otomatik kilitleniyor akşam veya sabah alarm çalacağı zaman 10 milisaniye gibi çalıyor ve alarm...
  3. akillibilisim

Yardım seçili fotoğraf yok

Tamam arkadaşım da, en azından bir kişi de olsa muhakkak bir yetkili vardır, soruyu belki cevaplayabilir diye düşündüm. Ona bakarsak o zaman sizin de bu şekilde hitap etmeniz çok mu hoş? Benim oradaki kızgınlığım Xiaomi'ye, sizlik bir durum yok, ben belki burada üyedir de bir yetkili de olsa...
  4. akillibilisim

Yardım Karşıya Sesim Az Gidiyor

Merhabalar, Poco x4 PRO 5G kullanıyorum ve telefon görüşmesi yaptığım esnada hoparlörü açınca, sesim karşı tarafa çok çok az gidiyor, telefonu neredeyse ağzımın içine sokacağım. Whatsapp ile konuşurken bir sıkıntı yok sesim karşı tarafa gayet güzel gidiyor. Normal arama yaptığımda neden bu...
  5. akillibilisim

Yardım seçili fotoğraf yok

POCO x4 PRO kullanıyorum, fakat ne yaptıysam halen daha çözüme kavuşabilmiş değil. Yardımcı olabilecek bir yetkili yok mu? Xiaomi Neden sattığı malın arkasında durmuyor, cevap vermek bu kadar mı zor?
  6. akillibilisim

Yardım Şarjdayken "Seçili fotoğraf yok." Uyarısı

Ne yaparsan yap olmuyor, POCO x4 PRO kullanıyorum AOD ayarlarını geçtim, bütün ayarlarını sıfırladım gene de bir çözüme kavuşmadı. Herhangi bir Xiaomi yetkilisi yardımcı olabilir mi lütfen?
Üst Alt