Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler cevap için. Ama olmadı hocam. Telefon daki rom dosyasını install dedim, yükledi sonra reboot system dedim fakat yüklü bir os yoktur mesajı geliyor. Sanırım benim rom dosyası bozulmuş. Acaba diyorum internet cafeye gitsem. Driverları kursam, twrp den yeni rom atabilir miyim, bayağıdır...
Bayağıdır masik rom kullanıyorum. Cihaz mi 9 t. Magisk de sorun oldu. Şu an cihaz sadece twrp de kalıyor. Yanımda PC de yok. Bu programı internet kafe de kursam PC ye. Telefonu bağlasam uygun rom atıp cihazı canlandırabilir miyim arkadaşlar
Selam arkadaşlar. Mi 9 t cihazımda masix rom yüklü. Dün magiski güncellemeyi dedim. Demez olaydım. Cihaz sürekli restart atmaya başladı. Ekran tepki vermemeye başladı. Sonra dedim magiski silmeyi deneyeyim. Magiski sildim sonra twrp ekranı açıldı. Reboot system yapınca yine twrp ekranı gelince...
Teşekkürler hocam. Üstteki videoya göre yaptım. 1 hafta süre verdi. 1 hafta sonra hangi işlemleri yapacağım süre dolunca.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar babama Poco M3 aldım. Kilidi bir türlü açamıyorum. Benim mi9t yı 2 sene önce çok kolay açmıştım. Bu bir türlü olmuyor. Bir sürü video izledim. Allah aşkına biri tarif etsin bana. Galiba driverları da yükleyemedim, çünkü fastboot a aldıktan sonra telefonu görmüyor bilgisayar
Mi 9T...
Arkadaşlar masik x 16.1 kullanıyorum. Sorunum şu ki zil sesim değişiyor. misal ben mi sesini seçiyorum, sonra telefon kafasına göre beats yapıyor, başına gelen veya çözümünü bilen var mı
Merhaba arkadaşlar. Telefona twrp ile masik rom kurdum. Magisk de var. Yani telefon rootlu. İlk sorum rootlu cihaz kullanımının herhangi bir güvenlik sorunu oluyor mu rootsuz cihaza göre, bankacılık VS için.
2.sorum ise rootsuz cihaz ile yapamayıp rootlu cihaz ile yapabileceğim ne gibi işlemler...
Arkadaşlar bu romu kurdum fakat connect play uygulamasını açınca sisteminizde reklam engelleyici tespit edildi diyor. Bu reklam engelleyici yi nasıl iptal edebilirim
Eline sağlık hocam bişey soracam. Twrp dosyasını telefona atarken zip olarak mı atacağız, yoksa zipden çıkarıp sadece img uzantılı dosyayı mı telefona atacağız?
Teşekkürler. rom indirme sayfasında aynı romun en güncel sürümü var mi9t için 20.6.18 versiyon diyor. Bunu yüklesek sorun yaşar mıyız? tavsiye edermisiniz.
Bir de şunu sorayım benim telefonda hali hazırda twrp yüklü, direk bu twrp ile bu romları install deyip yükleyebilir miyim, yoksa her rom...