Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar babama Poco M3 aldım. Kilidi bir türlü açamıyorum. Benim mi9t yı 2 sene önce çok kolay açmıştım. Bu bir türlü olmuyor. Bir sürü video izledim. Allah aşkına biri tarif etsin bana. Galiba driverları da yükleyemedim, çünkü fastboot a aldıktan sonra telefonu görmüyor bilgisayar
Mi 9T...
Şöyle çözdüm hocam. Belki aynı dertten muzdarip arkadaşlara yardımcı olur. Store dan SanDisk memory zone uygulaması kurdum, usb yi takıp onla açıyorum, ondaki videolarda birlikte aç çıkıyor. Ordan mx player seçip açıyorum
Hocam pek halolmadı. Usb içindeki film direk mi video ile açılıyor. Benim amacım dahili hafızaya atmadan usb üzerinden film izlemek idi. Fakat olmuyor. Mx player ı açıp usb deki klasörleri de göremiyorum
Teşekkürler bir soru daha sorayım. Vlc ve mx player da usb içi deki dosyayı direk açamıyorum. İlla dahili belleğe atmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Biraz aradım ama bulamadım. Cihaz note 5, miu 10 var. Telefona usb takıyorum içindeki filme tıkladığımda mi video ile açılıyor, halbuki mx player varsayılan olarak işaretli, onunla açması gerekiyor. Varmı yardımcı olabilecek