akifakif kullanıcısının son içeriği

1. akifakif

Yardım Açıkken şarj olmama sorunu

Telefon açıkken şarj olmuyor daha doğrusu şarj aletini algılamıyor ama şarj aletini taktiktan sonra kapatıp açınca şarj oluyor sebebi ne olabilir
  2. akifakif

Soru Miui 12.5 Android 11 için twrp var mı?

Baktım ama herhangi bir yerde bulamadım forumdaki twrp de android 9-10 uyumlu
  3. akifakif

Yardım Xiaomi mi 9t pro açıkken şarj olmuyor

Merhaba elimde xiaomi mi 9t pro telefon açıkken şarj olmuyor ama kapalıyken şarja takıp açınca şarj oluyor
  4. akifakif

Yardım Twrpsiz Güncelleme

Bazıları twrpden güncelle otadan yaparsan IMEI uçar dediler
  5. akifakif

Yardım Twrpsiz Güncelleme

Xiaomi Mi 9t Pro'ya güncelleme geldi Dün güncellemeyi attım twrpden magisk atmadım ve root ile twrp kalkmış oldu bundan sonra gelen güncellemeleri nasıl yüklerim? Normal Yüklersem (ota ile) IMEI uçar mı Not:IMEI repairli
  6. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Teşekkür ederim herkese 1572896038 Ama benim IMEI repairli normal güncellemek uçar mı
  7. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

O nasıl olacak 1572890424 Miui 11 tam sürümün recovery versiyonunu indirip mi recoveryden mi kuracağım
  8. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Şuan yaptık magisk atmadım cihazda root ve twrp yok artık güncelleme başarılı ama bundan sonraki güncellemelerde update.zip corrupt hatası verir mi
  9. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Ok teşekkür ederim
  10. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Zaten temiz kurulum istemiyorum
  11. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Twrp var bende 1572885430 Data silmeyecegim
  12. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Teşekkür ederim hocam flashlamadan önce cache dalvik art cache sileyim mi 1572885253 Bir de recovery yazan 2gblik olanı mi indireyim ben onu indirdim de
  13. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Sonra magisk flashlasam olur mu
  14. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Nasıl güncelleyeceğim twrpden flashlasam olur mu?
  15. akifakif

Yardım Güncelleme Sorunu

Merhabalar Mi 9t Pro Telefonum Var Güncelleme Geldi Ama Cihazda Twrp ve root var IMEI repairli nasıl güncellerim aslında twrp ve rootu kaldırmak istiyorum ama imeinin uçmasından korkuyorum
Üst Alt