Akif6260 kullanıcısının son içeriği

1. A

Haber Miui 12.5 kayıtları başladı.

Xiaomi, global çapta MIUI 12.5 arayüz güncellemesinin kayıtlarını başlattı. Beta aşamasında olan güncellemeyi herkesten önce yüklemek için haberimize göz atın. MIUI 12.5 Beta programına nasıl kayıt olunur? Xiaomi, MIUI 12.5 beta programını global çapta herkes için kullanıma sundu. Aşağıdaki...
  2. A

Çözüldü Vodafone İnternet ayarı çözüldü...

Arkadaşlar uzun zamandan bu yana Vodafone 4.5 g de sıkıntı yaşıyordum.uzun denemeler sonucunda ayarını buldum.insallah sizde de geçerli bir farklılık yaratır.telefondaki mms ayarını internet bölümüne aynı şekilde girdim.test sonucu ve ayar resimlerde mevcuttur.denemenizi tavsiye ederim
  3. A

Yardım Note 6 pro mi ekranında kaldı

Rootsuz note 6 pro cihazım hard reset sonrası mi ekranında kaldı.yardimlarinizi bekliyorum
  4. A

Çözüldü Güncelleme geldi ama ?

Mi 9t global telefonuma boyle bir sistem uygulama guncelleme geldi
  5. A

Yardım Arama ekranı değişikliği

Mi9t cihazimda miui 11 revos 20.1.31 beta romunu kullanıyorum.root yokcTrwp mevcut.cokta memnunun.sorum şöyle arama ekranı değişikliği yapma durumum olurmu acaba mesela resimdeki gibi.
  6. A

Yardım mi room yardım

mi 9t global cihazım var.bl kilidi açık.ama trwp root falan yok.mi room kurmak istiyorum.nasıl yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olabilirmisiniz
  7. A

Soru Mi 9t rom

Arkadaşlar global 11.0.1 sürümden eu 10.3.15 roma geçtim.sizce şarj durumundan memnun kalırmiyim
  8. A

MIUI 11 Mi 9t android 10

Güncelleme geldi arkadaşlar
  9. A

Haber Miui 11 beta test

https://www.google.com/amp/s/donanimgunlugu.com/xiaomi-miui-11-icin-dugmeye-basti-229223%3famp
  10. A

Haber Android 10

https://www.google.com/amp/s/m.donanimhaber.com/newsampnew.aspx%3fid=117142
  11. A

Yardım XiaomiTool 2 ile beklemeden miunlock yapılıyor

forumda en çok bahsi geçen mi unlock bekleme saatleri ile ilgili sorun olduğunu görüyoruz adresinde videoda anlatıldığı gibi 04:10-05:30 videodaki dakikalarda XiaomiTool 2 ile beklemeden miunlock yapılıyor.daha önce mi mix 2 cihazımda denemiştim. 1576953366 bu konu ile ilgili aynı ayarda...
  12. A

Yardım Garanti durumu

Arkadaşlar iyi geceler.mi 9t aldım 3 gün oldu.xiaomi Türkiye garantili ama kitapcikta GENPA yaziyor.genpa garantili oluyor galiba.imei numarasindan GENPA da sorgulama yapıyorum ama cihaz GENPA çıkışlı değil diyor.imei kayitlarina baktığımda imei kayıtlı ve cihaz ismi doğru.garanti niye...
  13. A

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Bu güncelleme ile aile takip gelecek deniyordu geldi mi?
  14. A

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi mix 2 miui11 11.0.3 kararli
Üst Alt