Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumu %100 de şarjdan aldım 2 saat boyunca hiç ellemedim internet (wifi-mobil veri) kapalı bir şekilde durdu şarjım %93 e inmiş bu normal mi bana çok hızlı gidiyor gibi geldi şarjı telefon yeni sayılır 1 haftadır şarj ediyorum açılır düzelir dedim ama bir değişme olmadı.
Rom: MIUI Global...
Almış olduğum xiaomi Mi9T Pro modelinde sistemsel bir problem vardı forumdan bir kaç kişiye mesaj atmama rağmen yardımcı olan olmadı
Nescafe656 nickli arkadaş beni tanımamasına rağmen hiçbir ücret talep etmeden 2 gün boyunca uğraşıp telefondaki sorunu çözdü şu anda telefonumu sıkıntısız bir...
İyi Günler
Mi9T Pro satın aldım telefon bana kilidi açılmış ve imei atılmış bir şekilde geldi.
İnternetten imei sini sorgulattığım da ithalat yoluyla kayıt nokia eski kasa bir telefon gözüküyor
Sanırım imei repair yaparken yanlış bir şeyler yapmışlar bunu düzeltebilecek bir arkadaş veya...