akhenaton kullanıcısının son içeriği

1. A

İkinci el xiaomi 5 aranıyor

mi5/pro 128 gb kutusu ile verilecek hiç bir sorun yok 1600tl
  2. A

Satış satılık mi5/pro

Mi5/pro 128gb cihazı kutusuyla beraber vereceğim 2 aylık cihazdır aldığım yerden 10 ay garantisi vardır. cihaz unlock edilmiştir. herhangi bir sorunu yoktur. cihazdan çok memnunum yurt dışına çıkacağımdan cihazı satıyorum. Fiyatı 1600 t
  3. A

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

20 sinde hangi cihaza geleceği belli değil. Bu herhangi bir cihaz olabilir. sırasıyla dağıtacaklar hangi cihaza ne zaman gelecek kesin değil.
  4. A

Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

neyle alakali destek almak istiyorsun
  5. A

İpucu kumanda hakkinda cozum

arkadaslar kumanda seceneginde tv nin geri gelmesi icin telefon bolgesini hong kong yapmaniz yeterli
  6. A

Soru Xiaomi Mi5 mi Mi5s mi?

Mi5/pro kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
  7. A

Stable (kararlı) rom yükleyememe

Cihazda kullandığım ROM betaydı. Ben stable ROM u fastbootla yüklediğimde ''save user data'' seçeneğini tıklıyordum. Bu yüzden sanırım yüklemeyi gerçekleştirmiyordu. Daha sonra ''clean all^^ seçeneğiyle yükleme yaptım. Başarılı oldu. Sorun çözüldü, teşekürler arkadaşlar yardımlarınız için.
  8. A

Yardım FastBoot

buradan son Rom u indir dene http://en.miui.com/a-234.html
  9. A

Yardım Xiaomi Mi5 Prime MİUİ romla çalışmıyor LineageOS ile çalışıyor

Beta rom yuklemeyi dene muhtemelen calisacaktir. Su anda bende problem yasiyorum stable ROM ile.
  10. A

simdi yukledim bu seferde telefon mi ekraninda kaliyor, acilmiyor. kararli rom yuklemek icin ayrica izin mi almak gerekiyor. cunku hata da sadece beta yuklemeye izinli oldugum mesaji geliyor
  11. A

hocam Miflasboot tan yükleme yaptığım zaman 1 saniyede yükleme tamamlanıyor. ama telefon herhangi bir tepki vermiyor. telefon üzwerinden recovery veya günceleme paketi yüklediğimde ise ' sadece beta sürümüne yetkili olduğum mesajını veriyor'
  12. A

Arkadaşlar merhaba; Miui 8 Global 7.2.9 Beta sürümünü kullanıyorum. Ben Stable rom yüklemek istedim. Sistem izin vermiyor. Sistem mesajı: sadece beta rom yuklemesine iznim olduğunu söylüyor. Fastfood ve telefondan güncelleme paketini seçin yollarıyla denedim sonuç aynı oldu. Bu konuda...
  13. A

Arkadaşlar bu nedir?

Bazı temalarda kilit ekranına çift tıklayınca bilgilendirme veya tema ile alakalı ayarlar çıkar. Sendede oyle olmuş.
  14. A

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Tabi o programlar bilgisayara kurulacak. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt