Akdascll kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Dual speaker

Yokmu şu resmi 5 plus için çalışan bir dual speaker mod ya forumdakilerin hepsini denedim yok arkadaş olmuyor
  2. A

Soru Sarj etme animasyonu

Arkadaşlar baya oldu üstüne fakat bi sarj güncellemesi gelmişti böyle sarja taktığımızda bir animasyon çıkıyordu o animasyonu ben sürekli görmek istiyorum nasıl yapabilirim yani 3-4 saniye değilde sarj olurken hep olsun
  3. A

Yardım Wifi boding ve diğer modüller hakkında yardım

Arkadaşlar bende redmi 5 plus cihaz var bu cihaz için magiskteki wifi bodingi indirsem direk çalışırmı desteklediğini öğrenemedim forumda birtürlü ve kullanan arkadaşlar bir sorum olacak örneğin benim internetim balkonda fazla çekmiyor bunu yüklediğimde değişiklik olurmu yani bu modülün faydası...
  4. A

Soru Root ile ne yapılabilir

Cihazına root attım bir tek gcam ekledim daha faydalı ne yükleyebilirim mesela ?
  5. A

Soru Redmi 5 plus Google kamera önerisi

Arkadaşlar bu telefon için hangi sürümü yüklemeliyim pek bilgim yok kusura bakmayın gece modu falan olsa çok iyi olur en iyi hangisinde performans alırım yoksa direk son sürüm 7.3 mü indireceğim? Forumda gördüm bir tane ama oda 5.1 eski gibi geldi kullanınca da pek bir fark göremedim varmıdır...
  6. A

Yardım bootloader açtım ancak sıfırlanmadı telefon

beyler telefonun bootloader kilidini açtım yani açtığıma eminim açıldı diyor mi logosunun altında unlocked falan yazıyor ama telefon sıfırlanmadı herkes sıfırlanır vs diyordu teefon 1.5 yıllık redmi 5 plus böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce ne yapmalıyım sorun çıkarırmı twrp yükleyeceğim
  7. A

Soru Redmi 5 plus Google kamera

Arkadaşlar telefonumun 1 yıllık garantisi kaldı bunun için bozmaya degermi Root atınca telefon stabilligi bozulurmu Sifirlamadan root atabilirmiyim telefonu Ön kamera çalışmıyor diyolar doğrumu ?
  8. A

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

Kanka biri ben MIUI 11 siz yaşayamam yazmış yukarlarda bu çok saçma geldi
  9. A

Neden taktınız bu güncellemeyi anlamış değilim doğrusu sanki hayatınız bu guncellemeye bağlı gibi yaşıyorsunuz güncelleme hiçbir şey getirmeyecek MIUI 10 11 olacak sadece bu kadar takmanız normal değil kafayı yemişsiniz siz 1573898967 MIUI 11 i deneyimlemeyi eger bu kadar istiyorsanız geçin eu...
  10. A

Geelmeeeez
  11. A

Gene gelmedi of
  12. A

MIUI 11 bu telefona gelse ne gelmese ne hiçbir şey eklenmiyor bile bir tek logo değişecek sanırım :D Xiaomi bu telefonu çıkardığını falan unuttu galiba güncelleme vermiyor bile
  13. A

Soru MIUI 11 Kurulumu HK. Format atmadan

Yukleyemezsij diye biliyorum
  14. A

Soru Miui 10 3.20 dan miuui 11 e

Bende aynı surumdeyim redmi5 plus ile hiç rom atmadım migrostan aldım orj IMEI yani fakat güncelleme almadi 1570865743 Hatta benimki global 2.3 surumuymus daha eski
  15. A

Yardım Redmi 5 plus şebeke sorunu

Beyler şebeke son günlerde H E çekmeye başladı bu sorunu nasil düzeltirim her zaman 4g çeken evimde veya okulumda dışarıda falan çekmiyor sorun nedir acaba
Üst Alt