Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar baya oldu üstüne fakat bi sarj güncellemesi gelmişti böyle sarja taktığımızda bir animasyon çıkıyordu o animasyonu ben sürekli görmek istiyorum nasıl yapabilirim yani 3-4 saniye değilde sarj olurken hep olsun
Arkadaşlar bende redmi 5 plus cihaz var bu cihaz için magiskteki wifi bodingi indirsem direk çalışırmı desteklediğini öğrenemedim forumda birtürlü ve kullanan arkadaşlar bir sorum olacak örneğin benim internetim balkonda fazla çekmiyor bunu yüklediğimde değişiklik olurmu yani bu modülün faydası...
Arkadaşlar bu telefon için hangi sürümü yüklemeliyim pek bilgim yok kusura bakmayın gece modu falan olsa çok iyi olur en iyi hangisinde performans alırım yoksa direk son sürüm 7.3 mü indireceğim? Forumda gördüm bir tane ama oda 5.1 eski gibi geldi kullanınca da pek bir fark göremedim varmıdır...
beyler telefonun bootloader kilidini açtım yani açtığıma eminim açıldı diyor mi logosunun altında unlocked falan yazıyor ama telefon sıfırlanmadı herkes sıfırlanır vs diyordu teefon 1.5 yıllık redmi 5 plus böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce ne yapmalıyım sorun çıkarırmı twrp yükleyeceğim
Arkadaşlar telefonumun 1 yıllık garantisi kaldı bunun için bozmaya degermi
Root atınca telefon stabilligi bozulurmu
Sifirlamadan root atabilirmiyim telefonu
Ön kamera çalışmıyor diyolar doğrumu ?
Neden taktınız bu güncellemeyi anlamış değilim doğrusu sanki hayatınız bu guncellemeye bağlı gibi yaşıyorsunuz güncelleme hiçbir şey getirmeyecek MIUI 10 11 olacak sadece bu kadar takmanız normal değil kafayı yemişsiniz siz
1573898967
MIUI 11 i deneyimlemeyi eger bu kadar istiyorsanız geçin eu...
MIUI 11 bu telefona gelse ne gelmese ne hiçbir şey eklenmiyor bile bir tek logo değişecek sanırım :D Xiaomi bu telefonu çıkardığını falan unuttu galiba güncelleme vermiyor bile
Bende aynı surumdeyim redmi5 plus ile hiç rom atmadım migrostan aldım orj IMEI yani fakat güncelleme almadi
1570865743
Hatta benimki global 2.3 surumuymus daha eski
Beyler şebeke son günlerde H E çekmeye başladı bu sorunu nasil düzeltirim her zaman 4g çeken evimde veya okulumda dışarıda falan çekmiyor sorun nedir acaba