akcan44 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom HYPEROSPOWER 1.0.9.0 A14 Çin Stabil

Ellerine sağlık kardeşim
  2. A

Rom Xiaomi 13 (Fuxi) HYPEROSPOWER Kararlı-1.0.8.0-A14 by-Suleyman_329

Kardeşim bnde vakıf katılım kullanıyorum. Bu sorun düz Eu rom ile başladı.. bunu banka uygulamasının 2.37.2 sürümünü kurarak çözdüm.. Google yaz bulursun. Playde otomatik güncellemeleri kapat.. dewamke :))
  3. A

Rom Xiaomi 13 (Fuxi) PaperOs 1.0.7.0 Port Rom

Hyperospower için demiştim kardeşim... Ancak bu rom da denemeye değer.. deneyince aod çalışıyor mu ve tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim
  4. A

Rom Xiaomi Mi 13 HYPEROSPOWER ROM (EU Based) Güncellendi!

Eu rom çok boş hocam.. farklı custom sormuştum
  5. A

Farklı rom denediniz mi tavsiye edebileceğiniz güncelleme gelene kadar bi bakalım.. 1717162773 Tavsiye edebileceğiniz farklı bir rom var mı deneneyelim güncelleme gelene kadar...
  6. A

Çok ilginç bnde çalışıyor
  7. A

Onlarca rom denedim elite plus dahil, bu bir numara hocam....
  8. A

Geliştirici sorun görmezse değişmez.. şu ana dek kimseden böyle bir şikayet gelmedi... farklı kablo şarj cihazı vs dene bakalım... ayrıca bn bir yıldır 33w kullanıyorum. Hızlı şarj pil ömrüne zararlı... Çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.. Samsung hala 25w ile çıkarıyor...
  9. A

Aynı geliştiricinin paperos romu da çok güzel.. aod takıntın yoksa mutlaka dene derim... Görseller çok iyi
  10. A

İlginç. Çünkü bnde şimdi denedim. 67w yazıyor.. Belki o arada kablo vs bir sorun oluşmuştur...
  11. A

Normalde 33w ile şarj ediyorum bu postu görünce 67w denedim gayet iyi çalışıyor...
  12. A

Valla ufak tefek farklılıklar olsa da bu zevke göre değişir... Onlarca rom denedim. Bu bir numara... 1716484164
  13. A

Aynı geliştiricinin Hyperos power tavsiye ederim kardeşim sıfır sorun bol özelleştirme..
Üst Alt