akbulut001 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Ekran kilitliyken güç tuşu pasifleştirmr

Ekran kilitliyken telefon güç menüsüne erişim sağlıyor kilit ekranında telefonun kapanmasını pasifleştirmek için ne yapmam lazım telefon çalınma v.b durumda cihaz bul açıyor ama kişi kilit ekranda kapatma menüsüne erişip telefonu kapattıktan sonra ne kıymeti var bu uygulamanın
  2. A

Yardım Yurtdışı cihaz kullanım süresi

Yurtdışı cihazların her sim için 120 gün toplam 8 ay türkiyede kullanım süresi mevcut bu süre her yeni yıl itibariyle sıfırlanıyor mu ?
  3. A

Soru 4k Video Kayıtta Eis Desteği

Note 8 Cihazımın kendi kamera uygulamasıyla 4k video çekimde eis aktifleşmiyor video kayıtta çok fazla sarsıntı oluşuyor haliyle. 1080p 30 fps deki çekimde ancak eis aktifleşiyor 4k video çekimlerinde nasıl eis aktifleştirebilirim ?
  4. A

Yardım Uygulama Sürekli Olarak Duruyor Hatası !

Note 8 yurtdışı cihazımda sabah saatlerinde appgallery yükledim hediye tarzı birşey dağıtıyordu o yüklemeden sonra cihazda bazı uygulamlarda sürekli olarak duruyor hatası almaya başladı uygulama ayarlarından ön belleği temizliyorum temizlediğim zaman açılıyor giriş yapıyorum çıkıp tekrar girmek...
  5. A

Yardım Xiaomi Güncelleme İptal Etme

Xiaomi note 8 yurtdışı kullanıyorum arkaplanda telefon ön belleğine güncellemeyi indirmiş bildirimler kısmında güncelleme yüklemeye hazır güncellemek için tıkla cihazı yeniden başlatmak için dokun yazıyor güncelemeyi yapmam durumunda muhtemelen cihazın şebekesi kesilecektir. Bu otomatik...
  6. A

Yardım Gcam filtreleme config

Merhaba xiaomi orijinal kamera uygulamasında fotoğraf çekimi yapıyorken yüzdeki tüm sivilce leke v.b. şeyleri filtreleyerek otomatik kapatıyor gcamda bu tarz filtreleme yapacak config varmı bi kaçını indirip yüklemesini yaptım ama böyle bir filteleme yapmadı.
  7. A

Çözüldü Xiaomi Mi Hesap Hakkında

arkadaşlar bir satıcıdan yurtdışı xiaomi note 8 alıcam. Satıcı şebekeyi değiştirebilmesi için mi hesap açık olması gerekiyor dedi. Ben siz açın herşeyi hazır bir şekilde gönderin dedim. 7 gün bekledikten sonra şebeke atabileceğini söyledi. Bugün itibari ile 7 günlük süre doldu. Cihazı gönderim...
Üst Alt