Akba kullanıcısının son içeriği

1. Akba

Yardım Mi box s 4k da 5.1 ses alabiliyor muyuz

5+1 ses sistemim yok. Soundbar ve subwofer üzerinden ses alınıyor. VIA_A3_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Akba

Araçlar S-link SL-U602 Usb 2.0*3 Port Hub + RJ45 Ethernet Çevirici Mİ BOXLARDA ÇALIŞMIYOR

Bunları kullanıyorum. VIA_A3_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Akba

Yardım Mi Box S wifi sorunu

Ben cihazı ilk aldığım gün Trust USB çoklayıcı ve USB ethernet aparatı aldım hiç sorun olmadı.Hatta Bluetooth Trust klavye aldım.oda sağlıklı bağlanıyor. Denedim Wifi ile hızım düşüyor esasen çok uzak değil cihaz ile modem arası çatlasın 3 metre. Mobil hattımin interneti ile bağlantı iyi...
  4. Akba

Yardım Mi Box S wifi sorunu

Aynısı bende oluyor . YouTube ve Google play giremiyor. Saati tarihi düzeltme yapınca manuel olarak sorun çözüldü. VIA_A3_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Akba

Yardım Mi Box S bein connect uygulaması

Digiturk play calisiyirdu .Bein connect ile denedim olmuyor bende açamadım.Bein connect yazısı çıkıyor. Ama açmıyor. Aynı sorun D-Smart go var APK ile açmıyor. Tarayıcıdan çıkıyor d- smart go
  6. Akba

Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

Yeni bir sürüm cihazların daha iyi bir noktaya gelmesi için cihaza yüklenir. Lakin bu yeni sürüm cihazı daha kullanılır hale getirmesi gerekirken. Sorunlar çıkartıyor.
  7. Akba

Yardım Mi box s takılma sorunu

Aptoide kur cihaza oradan .Google Play'de olmayan uygulamaların APK dosyalari var indir kur. Onda da şöyle bir sorun var ekran yatay olmuyor .Set Orient diye APK var onuda indir .Ekranı düzeltiyor.
  8. Akba

Mouse ile klavyede işlem.yapamiyorum.
  9. Akba

Yardım Mi Box Wifi Sorunu

Modemim 5 GHz desteklemiyor bu sebeble wifi ile randiman alamiyirdum. Aldığının birinci haftası gidip, 80 TL verip eternet adaptörü aldım gayet iyi çalışıyor .Teknosada falan 200 civarı idi . Aynı işi görüyor .Hız testinde taahut edilen hızı alıyorum.
  10. Akba

Soru Mi box s Bluetooth Kulaklığı görmüyor

Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım gayet güzel kullaniyorum
  11. Akba

Yardım Xiaomi Mi Box s 4K Usb Çoğaltıcı & Donma Sorunu

Ben resimdeki Trust marka USB çoğaltıcı ve allta görülen, eternet USB kullaniyorum gayet memnunu
  12. Akba

Bu cihazı normal bir android telefon gibi Google play her uygulamayı yuklesek.Apk aramasak
  13. Akba

Soru Mi box s 4k - chromecast

Huawei telefonumdan gayet net yansıtma yapıyorum.
  14. Akba

Yardım mi box s güncel apk

D smart go için apk denedim.Hic biri calismadi .Ancak internet tarayıcı üzerinden acıyor. Tersine Tivibu için Google tarayıcı acmiyor. Apk ile aciyor . Ama imdada basketbol maçlarında skor bandı gözükmüyor .TV görüntü ayarları oynadım sonuç değişmedi. Vestel TV böyle bir sorun var. LG TV...
Üst Alt