Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben cihazı ilk aldığım gün Trust USB çoklayıcı ve USB ethernet aparatı aldım hiç sorun olmadı.Hatta Bluetooth Trust klavye aldım.oda sağlıklı bağlanıyor. Denedim Wifi ile hızım düşüyor esasen çok uzak değil cihaz ile modem arası çatlasın 3 metre. Mobil hattımin interneti ile bağlantı iyi...
Aynısı bende oluyor . YouTube ve Google play giremiyor. Saati tarihi düzeltme yapınca manuel olarak sorun çözüldü.
VIA_A3_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Digiturk play calisiyirdu .Bein connect ile denedim olmuyor bende açamadım.Bein connect yazısı çıkıyor. Ama açmıyor. Aynı sorun D-Smart go var APK ile açmıyor. Tarayıcıdan çıkıyor d- smart go
Yeni bir sürüm cihazların daha iyi bir noktaya gelmesi için cihaza yüklenir. Lakin bu yeni sürüm cihazı daha kullanılır hale getirmesi gerekirken. Sorunlar çıkartıyor.
Aptoide kur cihaza oradan .Google Play'de olmayan uygulamaların APK dosyalari var indir kur. Onda da şöyle bir sorun var ekran yatay olmuyor .Set Orient diye APK var onuda indir .Ekranı düzeltiyor.
Modemim 5 GHz desteklemiyor bu sebeble wifi ile randiman alamiyirdum. Aldığının birinci haftası gidip, 80 TL verip eternet adaptörü aldım gayet iyi çalışıyor .Teknosada falan 200 civarı idi . Aynı işi görüyor .Hız testinde taahut edilen hızı alıyorum.
D smart go için apk denedim.Hic biri calismadi .Ancak internet tarayıcı üzerinden acıyor.
Tersine Tivibu için Google tarayıcı acmiyor.
Apk ile aciyor .
Ama imdada basketbol maçlarında skor bandı gözükmüyor .TV görüntü ayarları oynadım sonuç değişmedi.
Vestel TV böyle bir sorun var. LG TV...