Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba hayırlı günler. Sorunu daha önce paylaştım bı çözüm bulamadığım için tekrar paylasiyorum. Clio 4 aracım var. Xiaomi note 7 telefonumu Bluetooth ile araca bağlıyorum. Ve telefonumdan müzik açıp arabamda dinliyorum. Fakat her 10 veya 20 saniyede 1 defa 1 saniyeliğine müzik...
Arkadaşlar merhaba hayırlı günler. Clio 4 aracım var. Xiaomi note 7 telefonumu Bluetooth ile araca bağlıyorum. Ve telefonumdan müzik açıp arabamda dinliyorum. Fakat her 10 veya 20 saniyede 1 defa 1 saniyeliğine müzik kesilip devam ediyor. 1 dakikada 5-6 defa 1 saniyeliğine kesintiler yaşıyorum...
Arkadaşlar merhaba hayırlı günler. Clio 4 aracım var. Xiaomi note 7 telefonumu Bluetooth ile araca bağlıyorum. Ve telefonumdan müzik açıp arabamda dinliyorum. Fakat her 10 veya 20 saniyede 1 defa 1 saniyeliğine müzik kesilip devam ediyor. 1 dakikada 5-6 defa 1 saniyeliğine kesintiler yaşıyorum...