ajpolinski kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomi Bluetooth sıkıntısı

Arkadaşlar merhaba hayırlı günler. Sorunu daha önce paylaştım bı çözüm bulamadığım için tekrar paylasiyorum. Clio 4 aracım var. Xiaomi note 7 telefonumu Bluetooth ile araca bağlıyorum. Ve telefonumdan müzik açıp arabamda dinliyorum. Fakat her 10 veya 20 saniyede 1 defa 1 saniyeliğine müzik...
  2. A

Yardım Xiaomi Bluetooth sorunu

Arkadaşlar merhaba hayırlı günler. Clio 4 aracım var. Xiaomi note 7 telefonumu Bluetooth ile araca bağlıyorum. Ve telefonumdan müzik açıp arabamda dinliyorum. Fakat her 10 veya 20 saniyede 1 defa 1 saniyeliğine müzik kesilip devam ediyor. 1 dakikada 5-6 defa 1 saniyeliğine kesintiler yaşıyorum...
  3. A

Yardım Xiaomi Bluetooth sorunu

Arkadaşlar merhaba hayırlı günler. Clio 4 aracım var. Xiaomi note 7 telefonumu Bluetooth ile araca bağlıyorum. Ve telefonumdan müzik açıp arabamda dinliyorum. Fakat her 10 veya 20 saniyede 1 defa 1 saniyeliğine müzik kesilip devam ediyor. 1 dakikada 5-6 defa 1 saniyeliğine kesintiler yaşıyorum...
  4. A

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Note 7 kullanıyorum güncelleme gelmedi. Güncelleme gelmiş olan varmı ? Veya ne zaman gelir bilen ?
Üst Alt