Ajos kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Note 8 pro İmei

Arkadaşlar pendik civarı imei atan ter biliyor musunuz ya da teamviewer üzerinden yapanlar oluyormuş nasıl oluyor o aydınlatırsanız sevinirim. Note 8 pro için. Youtube den bak yap diyecekler için denedim ama olmadı bi türlü
  2. A

Yardım Eski android 12 sürüme güncelleme

Hocam custom mı olsun resmi mi
  3. A

Hocam bootloader için aktarayım size videoyu mi flash için gerek yok onu şimdi izah edeyim bootloader açıldıktan sonra istediğiniz romu bilgisayara indirin telefonu fastboot moduna alıp bilgisayardan mi flash ı açın daha sonra romu seçin sağ altta clean install and lock var ona basın bu sayede...
  4. A

Soru Xiaomi mi 12s ultra

Hocam yanlış biliyorsam düzeltin yeni sürüm bilgisi geliyor ama indiremiyor diye biliyorum 1686205510 rastalgun hocam bi bakar mısın
  5. A

Soru Xiaomi mi 12s ultra

Hocam bu eu rom , ota güncellemesi gelmez Xiaomi.eu da indirip minimal adb fastboot ile kurmanız gerekiyor ya da recovery ile tercihinize bağlı ama fastboot daha kolay anlamıyorsanız bu işlerden.
  6. A

Hocam bootloader açıp mi flash ile yapabilirsiniz
  7. A

Soru Eu rom mi 8 lite vpn

Enteresan hocam bilgim yok bu konuda
  8. A

Soru Kilit Problemi

Daha önce böyle bir sorun ne duydum ne gördüm hocam, deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar.
  9. A

Çözüldü Gizleme yardım

@İcardi99 yok mu bu
  10. A

Çözüldü Gizleme yardım

Hocam güvenlik uygulamasına gir en altta uygulamaları gizle seçeneği var 1686082172 Yerini bilmiyorsan araçlar klasörü içinde 1686082226 Daha da extrem olarak ikincil alanı kullanabilirsin 1686082276 İcardi99
  11. A

Hocam vpn i başlatmak istediğinizde sizden bir erişim istiyor hücresel veri işareti yanında vpn işareti çıkıyor
  12. A

Hocam vpn anahtarını yüklediniz mi
  13. A

Çözüldü Kilit ekranı tuş paneli sorunu

Hocam eğer şifre türünü pin yaparsanız sorun geçecektir
  14. A

Soru Kilit Problemi

Hocam belli bir saat sonra (72 saat) miui şifreyi unutmamanız için şifre ile giriş ister bahsettiğiniz şey bu mu
Üst Alt