Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon fastboot modunda tamamen kapanıyor bildiğiniz. ADB hiçbir şekilde algılamıyor.
Linuxda denedim, Windows'ta denedim, Android Bugjaeger yöntemiyle de denedim. Telefon açıkken algılamada sorun yok ama fastboot moduna girince telefonun type- c çalışmıyor gibi sanki. 4 gündür uğraşıyorum...
Merhaba bu gün telefonuma root atacaktım fakat twrp menüsünden install dediğimde karşımda sdcard bölümü açılıyor, bildiğim kadarıyla download klasörü burada olmalı bende ise saçma karakterli klasörler var muhtemelen hepsinin içi boş.
Ben son çare olarak twrp menüsünü açıp bilgisayardan kurulum...
Eski bir konum vardı ama eski olduğu için artık cevap yazılmamaya başladı. Bootleader kilidi açık, Custom ROM kuracağım.
İlk sorum, Hangi Custom ROM'u kurmalıyım?
İkincisi ise, Nasıl yapacağım?
Selamlar, Note 10 Lite telefonum var ve yazılımından hiç memnun değilim diğer forumlarda takılanlar bilir. En son telefonum manevi bir özellik kazandığı için vaz geçmiştim. Şu an ise yapayım diyorum. ROM'un nasıl yapılacağı hakkında tek bir fikrim bile yok ve hangi işletim sistemini kuracağım...
Mi note 10 lite cihaza sahibim. Bootloader kilidini açmak istiyorum ama mi flash unlock cihazı görmüyor. Aygıt yöneticisine girdiğimde de aygıt android olarak gözüküyor. Ne yapmam lazım?