aimbong01 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom Android 11 geldi mi9t

Görünüm açısından birkaç ufak dokunuş yapmışlar. Mesela bildirim kutusu değişik görünüyor. Animasyonları biraz hızlandırmışlar. Şimdilik gözüme çarpan bunlar
  2. A

Rom Android 11 geldi mi9t

Güncellerken 4.99% da kaldı. Kısa süreli kalp krizi geçirdim :)) Sizdede oldu mu öyle?
  3. A

Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.5.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

MIUI 12 den sonra pil kullanımı ekranında son 24 saati gösteriyor. Bu yüzden tam ekran süresini alamıyorum. Sizdede bu tutarsızlık var mı?
  4. A

Soru Şarj Etme Süresi ve Pil Kalibrasyonu

Arkadaşlar merhaba, telefonu nasıl şarj ediyorsunuz? Yani 0'dan 100'e mi, 20'den 80'e mi? Hangisi daha sağlıklı? Pil kalibrasyonunu nasıl yapıyorsunuz? Pil kalibrasyonu için internetten araştırdım ama buradaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum.
  5. A

Yardım WhatsApp Bildirim Sorunu

Malesef bu sorun MIUI 11'de vardı. MIUI 12'ye geçtim ondada var. Bazen anlık geliyor bazen ise 1-2 dk gecikmeli geliyor. Ama yarım saat sürmedi hiç. Muhtemelen whatsapp ile MIUI arayüzü uyumsuzluğu var. Birçok insan bu sorunu farketmediği için geliştiricilerinde bu durumdan habersiz olduğunu...
  6. A

Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.2.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

Telefon global ise recovery dosyasını indirip güncelleme paketi kısmından yükleyebilirsin.
  7. A

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Maalesef bir bir bilgim yok.
  8. A

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

MIUI 12.0.2.0 Global versiyonu yükledim ve hard reset attım. %100'den %23'e kadar 7 saat 51 dakika ekran süresi aldım. Resimlerde ekran süresinin 6 saat 46 dakika yazmasının sebebi telefonu yeniden başlatınca istatistiklerin sıfırlanmasıdır. 1 saat 5 dakika iken telefonu yeniden başlattım ve bu...
  9. A

Yardım Mi 9t Miui 12 Güncellemesi

Güncelleme herkese mi geldi yoksa sadece beta kullanıcılarına mı ?
  10. A

Rom Mi 9T / Redmi K20 Global Kararlı V12.0.1.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

Beta programına kayıt olmadan ota üzerinden yüklersek sıkıntı çıkarır mı?
Üst Alt