ahvalieza kullanıcısının son içeriği

1. ahvalieza

Yardım Note 10 pro Şarj yok ekranında kalıyor açılmıyor.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Recovery ekranında "nv data is corrupted" hatası gördüm ama o ekran biraz zor açılıyor şansa bala bende ekran açıldığı için bu hatayı gördüm ve bu hata üzerinden araştırma yaptım. Sonuç olarak hatanın bir veritabanı bozukluğu nedeniyle olduğunu keşfettim...
  2. ahvalieza

MIUI 13 sürümünden 12.5 a düşürdüm
  3. ahvalieza

Konuyu hortlatmış olucam ama aynı problem bende de oldu sürüm düşürdüm ama buna rağmen düzelmedi bu işin çözümü bulunabildi mi?
  4. ahvalieza

Çözüldü Youtube Kısıtlı Mod Kapanmıyor

Sorun Vodafone'nun Güvenli internetinin aktif olması ile ilgiliymiş. Uyguladığım yöntemle sorunu çözdüm umarım sana da faydası olur; - "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'e sms gönderdim. Talebiniz alındı mesajı geldikten 5dk. sonra Güvenli internetin kapatıldığına dair sms geldi. Sonrasında "Vodafone...
  5. ahvalieza

Arkadaş şaka mı yapıyorsun ya 8 yıldır kullanıyorum diyorum bunun içinde Premium kullandığım dönemlerde oldu hangi veriyi tanıyacak. Veriyi tanıması için benim bilmediğim yöntemler mi gelişti. Ayrıca konunun veri ile ne alakası var. "Farklı tarayıcılar ve arama motorları denedim" yazmışım belli...
  6. ahvalieza

İlk defa google hesabı kullanmıyorum. 8 yıldır doğru doğum tarihim ile kullandığım google hesabım 30 yaşına geldiğimi biliyordur heralde. Daha nasıl bir ispat yapabilirim ? :)
  7. ahvalieza

Kullanıyorum zaten problem onunla ilgili değil ki
  8. ahvalieza

Merhaba arkadaşlar. Mi 10t pro telefon kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce mıuı 13 Endonezya stock Rom yükledim ve bu yükleme sonra olduğunu düşündüğüm bir problem yaşıyorum. YouTube da kısıtlı mod diye bir illet çıktı. Ne yaptıysam kapatamıyorum. Sıradan bir videoyu açamıyorum, yorumlar kısıtlı...
  9. ahvalieza

MIUI 12 Redmi 9T / Redmi Note 9 4G / Redmi 9 Power [ Lime ] Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJQIDXM İndirme Bağlantıları

Redmi Note 9 Merlin kod adlı telefon için bu rom'u kurabilir miyim ? Araştırdığıma göre endonezya romu 12.5 stabil olarak yok ama tayvan (V12.5.1.0.RJOTWXM) rom'u var sizin öneriniz nedir ? Orjinal xiaomi arama ve mesaj uygulamarını kullanmak istiyorum bu sebepten bu iki romdan birini seçmek...
  10. ahvalieza

Yardım Mi 10t pro kamera sorunu

Bende mi 10t pro kullanıyorum söylediğiniz türden bir problem yaşamadım kullanan arkadaşlarım arasında da rastlamadım. Cihazınız garantili ise yetkili servise vermeniz en doğrusu olacaktır aksi takdirde yazılım ile alakalı problem de olabilir kendiniz farklı romlar deneyerek çözüme...
  11. ahvalieza

Yardım Su geçirmez kılıf Sorunu

Merhaba arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. Su altında çekim yapabilmek için su geçirmez kılıf aldım ancak suyun altına sokunca video duruyor acaba kılıf ekrana dokunduğu için mi böyle yapıyor. Eğer bundan dolayı ise çözümü nedir Bir fikri olan var mı?
  12. ahvalieza

Soru Mi 10T Pro cihazım için hangi rom yüklemeliyim?

Acemi olduğum için soruyorum İMEİ silinmez değil mi bu işlem ile?
  13. ahvalieza

Soru Mi 10T Pro cihazım için hangi rom yüklemeliyim?

Herkese merhaba arkadaşlar. Foruma yeni kayıt oldum ve yardımınıza ihtiyacım var. 1 ay önce mi 10t pro aldım ve geçtiğimiz günlerde imei attırdım. Eski telefonlarımdan birinin imeisini attırsım ancak telefona rom yükleyen kişi indian sürümü yüklemiş telefonda kasılmalar ve şebeke sorunları var...
Üst Alt