Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Mi 10t pro telefon kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce mıuı 13 Endonezya stock Rom yükledim ve bu yükleme sonra olduğunu düşündüğüm bir problem yaşıyorum.
YouTube da kısıtlı mod diye bir illet çıktı. Ne yaptıysam kapatamıyorum. Sıradan bir videoyu açamıyorum, yorumlar kısıtlı...
Merhaba arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. Su altında çekim yapabilmek için su geçirmez kılıf aldım ancak suyun altına sokunca video duruyor acaba kılıf ekrana dokunduğu için mi böyle yapıyor. Eğer bundan dolayı ise çözümü nedir Bir fikri olan var mı?
Herkese merhaba arkadaşlar. Foruma yeni kayıt oldum ve yardımınıza ihtiyacım var.
1 ay önce mi 10t pro aldım ve geçtiğimiz günlerde imei attırdım. Eski telefonlarımdan birinin imeisini attırsım ancak telefona rom yükleyen kişi indian sürümü yüklemiş telefonda kasılmalar ve şebeke sorunları var...