Ahmtpzrlk kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Sertifika sorunu

Selamün aleyküm arkadaşlar cihaza trwpden global yazılim attım sertifika hatası verdi şuan hangi romu yüklersen aynı hatayı veriyor bunu nasıl halledebilirim
  2. A

Yardım Mi9t sıkıntılari

Mrb arkadaşlar mi9t cihaz çok sıkıntılar yarattı bende ekranda hayalet ekran ve yanıklar oluştu hadi o tamam dedim simdid ön kamera açılmıyor garantiye göndersem ne gibi bir durumla karşılaşi im acaba kullanıcı hatası deme şansları varmi
  3. A

Yardım Flyme rom

Arkadaşlar bana flyme yüklemede yardımcı olabilecek biri varmı acaba yada beraber yukleyebilecek bir arakadasa ihtiyacım var
  4. A

Uygulama Gcam mi9t 48mp

Arkadaslar telegram grubunda gormus oldugum ve kullandigim gcam surumu 48mp modu vs calisiyir https://drive.google.com/file/d/15O2zA7pVr7Foe436El430wCv82VyPR1q/view Bu da 48mp mod https://drive.google.com/file/d/1A-jKQ7tdil8ugo7aQP1EKkMsdR_GrV2T/view 1580310742 Yukardaki mod calismazsa bunu...
  5. A

Yardım Ekran kalibrasyonu

Arkadaşlar ekran görüntüsü de aldım ama ben kalibrasyonu niye yapamıyorum acaba ekran falan da değişmedi basarisiz hatası veriyor sürekli
  6. A

Yardım Twrp backup

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum yedekleme yapmak istedim miuimix rom yüklü root lu cihaz nasıl çözebiliriz acaba 1579522858
  7. A

Yardım Miuimix SD kart takın

Arkadaşlar miuimix rom yükledim herşeyi yaptım cihaz açılıyor ama hafızada sıkıntı var kamerayı açıyorum SD kart takın diyor netten birşey indiremiyorum hhata veriyor cozumu nedir acaba
  8. A

Yardım Mi room Dolby atmos

Arkadaşlar mi room yüklü beta son sürüm bir türlü Dolby atmos yukleyemedim masik den viper android yükledim ama pek farkını göremedim varmı yujleyebilecegim bir yer
  9. A

Mod Nasıl hangi modları kullaniyorsunuz

Selam arkadaslar masik de hangi modülleri kullaniyorsunuz mi room yüklü bende bir kaç modül deneyecem ama bir turlu bulamadim
  10. A

Yardım MIUI 10 a nasıl donerim

Arkadaşlar başlıkta da belirttim miui 10 a nasıl donebilirim brick olma ihtimali falan varmı acaba
  11. A

Rom REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı

Mrb arkadaşlar bunu ben yukleyebiliyormuyjm denedim olmadı ama
  12. A

Yardım Otg bellek

Mrb arkadaslar ben yeni bellek aldim cihazatakilandan yalniz dosyalri atiyorum bellege cikarip takiyorum 0mb gorunuyor hatali gorunuyor nedeni ne olabilir acaba
  13. A

Çözüldü Mi9 t oyun perfotmansi

Tesekkurler hocam sagolun
  14. A

Hangi surumdesin ben guncelleme yalmadim ondan olabilir diye dusunuyorum
  15. A

Cihazi guncellemedim ama ara ara kamerayi acarken acilmiyor kapatip acinca duzeliyor sadece bu var yazilim kaynaklidir buyuk ihtimal
Üst Alt