AhmtOzdmr kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi 6 Ekran Yayınlama Sorunu

rom falan da değiştirdim fakat ekran yansıtamadım. Galeriden fotoğraf, video vs gönderiliyor ama ekran yayınlanmıyor.
  2. A

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Arkadaşlar geçen cuma haftalık sürümü kurdum. Magisk ile root yaptım, modüller kurdum. Yeni gelen sürümleri nasıl kurayım? Ota ile geliyor mu?
  3. A

İnceleme Xiaomi mijia 1080P Akıllı Wifi, İP Kamera

Bu kamerayı bebek telsizi niyetine kullanabilir miyim? Randımanlı olur mu yani? Ağlayınca bildirim falan almak istiyorum ama klasik bebek telsizleri yerine daha kapsamlı bir ürün arıyorum. Sizce nasıl olur ?
  4. A

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Merhaba, Mi5 sim kart görüyor fakat mobil ağ sorunu yaşıyorum. Tamir edebilir misiniz?
  5. A

Soru mi5 şebeke sorunu

Anten kablosu nasıl birşey hocam?
  6. A

Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Mi5 cihazım sim kart görmüyor. Bazen görüyor bazen görmüyor diyelim. Son çare olarak size göndermek istiyorum.
  7. A

Yardım MI 5 Mobil Ağ - SIM Kart Sorunu

Evet öyle oluyor fakat 1.de sim görmüyor. Zaten şuan bozdum sanırım her iki slotta da sim görmüyor. Yapabilecek bir üstat varsa ücreti mukabilinde yardımlarını bekliyorum.
  8. A

Yardım MI 5 Mobil Ağ - SIM Kart Sorunu

Merhaba arkadaşlar. 1 yıldan fazla süredir MI 5 kullanıyorum. SIM kartım kaybolduğu için Vodafone'dan yeni kart aldım. İlk olarak aldığım kartı SIM1 hiç görmedi. Ikinci SIM yuvasına taktım orada SIM gördü fakat mobil internet gelmedi. Birkaç gündür pek çok rom denedim, firmware güncelledim. Çin...
  9. A

Yardım Sim kart aktivasyon sorunu

Telefonan mi hesabını silin sonra giriş yapın. Girişte telefonu bulma özelliğini kapatın ve sim kartı takın.
  10. A

Soru MI5 Band 20'yi Açabilen Var mı?

Bildiğiniz gibi MI5 ülkemizde özellike Vodafone'un kullandığı LTE Band 20'yi desteklemiyor. Band 20'yi aktifleştirmek ile alakalı yabancı forumlarda tartışmalar sürüyor, kimisi aktif etmiş ama çalışmamış, kimisi açmış ama ülkesinde band 20 yokmuş falan. Türkiye'de band 20'yi açabilen var mı?
  11. A

Duyuru 3. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması Başvuruları [29 Ekim - Ankara]

Bende katılmak istiyorum. Cuma günü kesin bir cevap versem olur mu?
  12. A

Rom mi5 stok android

Stok deneyimine en yakın rom CM13 http://download.cyanogenmod.org/?device=gemini
  13. A

Satış 2 adet USB Type C ip kablo

Aşağıda fotoğraflarını görebileceğiniz kablolar ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. Hiç kullanılmamıştır. Siyah kablo 2mt = 10 lira Sari kablo 1mt = 7 lira İkisini de alana 15 lira. PTT kargo ile alıcı ödemeli olarak gönderebilirim. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt