Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kamerayı bebek telsizi niyetine kullanabilir miyim? Randımanlı olur mu yani? Ağlayınca bildirim falan almak istiyorum ama klasik bebek telsizleri yerine daha kapsamlı bir ürün arıyorum. Sizce nasıl olur ?
Evet öyle oluyor fakat 1.de sim görmüyor. Zaten şuan bozdum sanırım her iki slotta da sim görmüyor. Yapabilecek bir üstat varsa ücreti mukabilinde yardımlarını bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. 1 yıldan fazla süredir MI 5 kullanıyorum. SIM kartım kaybolduğu için Vodafone'dan yeni kart aldım. İlk olarak aldığım kartı SIM1 hiç görmedi. Ikinci SIM yuvasına taktım orada SIM gördü fakat mobil internet gelmedi. Birkaç gündür pek çok rom denedim, firmware güncelledim. Çin...
Bildiğiniz gibi MI5 ülkemizde özellike Vodafone'un kullandığı LTE Band 20'yi desteklemiyor. Band 20'yi aktifleştirmek ile alakalı yabancı forumlarda tartışmalar sürüyor, kimisi aktif etmiş ama çalışmamış, kimisi açmış ama ülkesinde band 20 yokmuş falan. Türkiye'de band 20'yi açabilen var mı?
Aşağıda fotoğraflarını görebileceğiniz kablolar ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. Hiç kullanılmamıştır.
Siyah kablo 2mt = 10 lira
Sari kablo 1mt = 7 lira
İkisini de alana 15 lira.
PTT kargo ile alıcı ödemeli olarak gönderebilirim.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi