ahmo23 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomi YD Müdavimleri Yardım Dolandırılıyor muyum

gri demek hocam gray grey renk kısmına öyle yazılmış farklı cihazlarda da aynı şekilde gördüm
  2. A

evet hocam buradan baktığımda yeşil renkte onaylı cihaz olarak görünüyor ve gold renkte diyor ama kutu üzerinde gray olarak belirtilmiş cihazın rengi
  3. A

muhtemelen dediğiniz gibi hocam bu konuda bilginiz var mı ithalatcı cihazlarda bu şekilde mi oluyor, cihaz rasgele ithalatcı tarafından getirilmiş btk ya resmi kayıt yapılmış ve garanti içinde kvk ile anlaşmışlar ama tüm bu tarz ithalatcı cihazlarda bu şekilde mi oluyor ki
  4. A

Detaylara hakim değilim hocam sadece kutu üzerindeki imei 1 ve 2 512 hafızalık gold cihazı aynı şekilde seri numarasıda gold renk bir cihazı gösteriyor ama kutu üzerinde renk gray
  5. A

Şuanlık satın alım yapmadım hocam avantajlı bir fiyatı vardı resmi cihaza göre o sebeple baktım ama böyle bir durumla karşılaştım anlam veremedim test ettiğim sitelerde sorunsuz görünüyor kutu üzerindeki yazan renk ile imeideki cihazın renk uyuşmazlığı ve satıcı beni soğuttu cihazdan kvk...
  6. A

Evet hocam bende o sebeple aklıma gelen yerlerden tek tek kontrol ettim lakin satıcı da ekstra beni işkillendirdi başta fatura vardı sonra yok dedi. Kendisi yd aynı model veya farklı cihaz satmadığı söyledi ama sonra aynı modelin yd sini ve farklı modeller önerdi satabileceği. KVK sorguda fatura...
  7. A

Dostlar yeniyim bir sorun olacak tr cihazı oldugu söylenen bir 15t pro alacağım kutu üzerindeki renk gray, fakat xiaomi sorgulamasında imei 1 2 ve seri no sorguda gold renk bir cihaz çıkıyor ek olarak kvk garantide ve e devlet imei sorguda yine resmi bir cihaz olarak kayıtlı cıkıyor (e-devlet ve...
Üst Alt