ahmetxoguz kullanıcısının son içeriği

1. ahmetxoguz

Yardım Pixel Experience android 12 stable çıktı indirilimi Mi9T Pro

Kendi kamerasında sadece ana kamera çalışıyor, gcam kurdum ama yine aynı şekilde sadece ana kamera çalışıyor, kamera çokta önemli değil bas çek yapıyorum zaten tutupta ınstaya atamıyoz atsakta pixel pixel oluyor malum android ,onun dışında romda zerre hata yok ateş gibi ateş yabancı bi forumda...
  2. ahmetxoguz

Çözüldü Ekran Overclok Sonrası Cihaz açılmıyor

arkadaşlar çok teşekkür ederim ikinizede sorunum tamamen çözüldü cihaz açıldı kullanıyorum sorun yok iyi akşamlar herkese...
  3. ahmetxoguz

hocam pc suite işimi gördü şuan cihazı görüyor, adbde twrpyi yüklersem tekrar cihaz açılırmı ?
  4. ahmetxoguz

yok hocam güncelledim sildim tekrar kurdum ama yinede fayda etmiyor hala aynı şekilde pcyi kapattım açtım aynı şekilde sonuç aynı
  5. ahmetxoguz

hocam buyrun aygıt yöneticisi bu şekilde
  6. ahmetxoguz

hocam 6 tane port var hepsine takıyorum ama hiç bir şekilde cihazı görmüyor ya
  7. ahmetxoguz

xiaomi eu rom vardı hocam
  8. ahmetxoguz

basılı tutuyorum bi süre sonra telefon titreyip logoya atıyor tekrar sürekli bu şekilde dönüyor.
  9. ahmetxoguz

böyle diyor hocam burdan sonrasına erişemiyorum ya kafayı yemek üzereyim pekde anlamıyorum güç bile bişeyler yapmaya çalıştım ancak bu kadar oldu
  10. ahmetxoguz

Arkadaşlar TWRP üzerinden dtbo yedeği alıp ekranı 81 hzye flaşladıktan sonra cihaz logoda kaldı açılmıyor twrpye girmiyor sadece fastboota giriyo lütfen yardım edermisiniz içindeki bilgilerin gitmemesi lazım
  11. ahmetxoguz

Soru Mi 9t pro için eu rom mu? global rom mu?

Neden revos ? Ne artıları var ?
Üst Alt