ahmetuluozz kullanıcısının son içeriği

1. ahmetuluozz

Soru Bu makaleye göre rsa koruması atlana bilirm mi?

Merhaba arkadaşlar vereceğim linkteki sitede rsa korumasını aşmak için github ta python scriptler verilmiş ingilizcem zayıf pek anlamadım birde yabancıyım bu işlere biraz anlayan arkadaşlar inceleye bilirmi...
  2. ahmetuluozz

İnceleme Eng yazılımı çıkmış

Merhaba arkadaşlar vereceğim linkten üyeliği olan arkadaşlar yazılımı indirebilirler ve dosyayı farklı bir upload sitesine yükleyip ücretsiz bir şekilde sunarlarsa bu cihazda var olan imei null sorununu çözebiliriz niye ücret isterler ki anlamış değilim bu sorunun hızlı bir şekilde çözüle...
  3. ahmetuluozz

İnceleme En iyi rom hangisi

Benim şimdiye kadar kullanmış olduğum romlar hakkında görüşümü söyliyicem sizlerde kendi kullandıklarınız hakkında bilgi verin böylece birbirimizden yararlanalım AncientOS-stabil değil Corvus-OS-stabil değil MIUI Greeshan Repack-donmalar mevcut MIUI EEA-Greeshanla aynı sorunlar var...
  4. ahmetuluozz

Yardım RN8PRO HardBrick

Cihaz nerdeyse bir aydır brick daha önce brick olduğunda şarjı bittiğinde açılıyordu ama şimdi olmuyo ne denediysem olmadı arka kapağı açtım ne yaptıysam olmadı telefonu abim aldı ve bir aydır telefon yatıyor olmuyor ne denediysem olmadı forum da bazı arkadaşlar yetkili hesap var ne olur biriniz...
  5. ahmetuluozz

Çözüldü Redmi Note 8 Pro

Arkadaşlar cihazımın şarjını buzdolabına koyarak bitirdim biliyorsunuz ki soğuk ortamlarda batarya daha erken bitiyor şimdi cihazım jarj alma logosu geliyor ama fastbota girmeyi beceremiyorum acilen yardım ederseniz sevinirim 1580825709 bu arada cihaz botlop olmuştu
Üst Alt