ahmetuluozz kullanıcısının son içeriği

1. ahmetuluozz

Soru Bu makaleye göre rsa koruması atlana bilirm mi?

Peki bildiğim kadarıyla rsa yazılımsal olarak korunuyor sürüm düşürülerek aşıla biliyor rsa kourmasının bulunduğu partitionu başka cihazın partitionu ile değiştirirsek aşıla bilir mi birde eng yazılımı çıkmış bu yazılım ile rsa aşıla bildi mi veya gelişmeler ne durumda ben daha kendi cihazımda...
  2. ahmetuluozz

Soru Bu makaleye göre rsa koruması atlana bilirm mi?

Merhaba arkadaşlar vereceğim linkteki sitede rsa korumasını aşmak için github ta python scriptler verilmiş ingilizcem zayıf pek anlamadım birde yabancıyım bu işlere biraz anlayan arkadaşlar inceleye bilirmi...
  3. ahmetuluozz

İnceleme Eng yazılımı çıkmış

Haklısınız biraz bekleyelim eninde sonunda çıkacaktır zaten
  4. ahmetuluozz

İnceleme Eng yazılımı çıkmış

Merhaba arkadaşlar vereceğim linkten üyeliği olan arkadaşlar yazılımı indirebilirler ve dosyayı farklı bir upload sitesine yükleyip ücretsiz bir şekilde sunarlarsa bu cihazda var olan imei null sorununu çözebiliriz niye ücret isterler ki anlamış değilim bu sorunun hızlı bir şekilde çözüle...
  5. ahmetuluozz

İnceleme En iyi rom hangisi

Benim şimdiye kadar kullanmış olduğum romlar hakkında görüşümü söyliyicem sizlerde kendi kullandıklarınız hakkında bilgi verin böylece birbirimizden yararlanalım AncientOS-stabil değil Corvus-OS-stabil değil MIUI Greeshan Repack-donmalar mevcut MIUI EEA-Greeshanla aynı sorunlar var...
  6. ahmetuluozz

Yardım Ücretli Twrp ve Eu Rom Kurulumu Hk Yardım??

Merhaba korkmanıza gerek yok bu cihazda brick olma ihtimali yok sadece mi hesabınızdan çıkış yapıp öyle twrp flaşlayın birde kilit ekranındaki şifreyi kaldırın vereceğim linkteki twrp sürümü şuan en stabil olanıdır TWRP-3.5.2-vayu-Nebrassy-2.img | by Nebrassy for POCO X3 Pro
  7. ahmetuluozz

Rehber Redmi Note 8 Pro Hard Brick Önlemi

hocam android 10 da dendim brickten kurtardı allah razı olsun
  8. ahmetuluozz

Rom Redmi Note 8 Pro - Cesium Os v2.6 [Android 10]•[OFFİCİAL]

Hocam işte cihaz için ilk çıkan android yazılımı
  9. ahmetuluozz

Aynen hocam ben biraz abartmışım sadece şunu doğru buldum ilk redmi note 8 pro ürün yazılımını kurmayı çünkü cihaz güncellendikçe güvenlik önlemleri artıyor o yüzden bu detayı atlatmamak lazım
  10. ahmetuluozz

Çözüldü hocam ben gidip redmi note 8 pro için oln ilk android sürümünü kurdum dili çinceydi ama olsun daha sonra brick durumuna düşmemesi için önlemleri uyguladım daha twrpyi kurdum ancak tüm twrp sürümlerini denedim hiçbiri stabil çalışmıyordu tek stabil çalışan twrp şu linkini veriyorum...
  11. ahmetuluozz

Hocam linkteki son sürümü kurdum ama [ROM][CFW][10.0.0] CesiumOS v2.6.1 - begonia/begoniain [OFFICIAL][STABLE] arama yapınca ekran gelmiyor arka planda arıyor ve biri beni arıyınca arama ekranı gözükmüyor çalmıyor sadece arama bittikten sonra bildirim geliyor ne yapmam lazım vendorü sildiğimden...
  12. ahmetuluozz

Rom [Custom rom][Miui12] Miuipro sürümlerinin kurulması

Hocam merhaba cihazım daha önce hard brick oldu işlem gördü cihazımın kutusu kırmızı ve cihazım 6/128 botloader kıldı açık IMEI atılmış işlemlerden önce mühendislik romunu kurup kilitlenmesine karşı önlem alıyım mı ve birde cihazımın sürümü şuan android 9 ve sorunsuz çalışan twrp verir misin...
  13. ahmetuluozz

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 8 Pro MiuiPRO/LRTEAM (TWRP)/ROOT Tek Konu -Sorunsuz-

Merhaba hocam sorun vermeyen tek twrp bu doğru söylüyorsun Hocam merhaba dennediğiniz yöntemi bende daha önce denedim tek sorun vermeyen yöntem bu Merhaba hocam denediğiniz yöntemi bende daha önce denedim oluyor ama hocam işi dahada garntiye almak için önce eng romunu kurup daha sonra bu...
  14. ahmetuluozz

Yardım RN8PRO HardBrick

Kusura bakma hocam uslubum için özür dilerim yanlış yazmışım herhalde pcden yazıyom klavyele ararm iyi değil özür dilerim 1583060808 Birde hocam be kelimsenin ilk defa kaba olduğunu duyuyorum sizin orda kaba olarak görüle bilir bilmiyordum bilseydim yazmazdım özürdilerim bizim burdada çakal...
  15. ahmetuluozz

Yardım RN8PRO HardBrick

Cihaz nerdeyse bir aydır brick daha önce brick olduğunda şarjı bittiğinde açılıyordu ama şimdi olmuyo ne denediysem olmadı arka kapağı açtım ne yaptıysam olmadı telefonu abim aldı ve bir aydır telefon yatıyor olmuyor ne denediysem olmadı forum da bazı arkadaşlar yetkili hesap var ne olur biriniz...
Üst Alt