ahmetsarpdg kullanıcısının son içeriği

1. ahmetsarpdg

Yardım sarj

merhaba iki gün önce aldığım note 13 pro plus telefonumun şarjı çok hızlı gidiyor günün yarısına gelmeden 3 buçuk saat kullanım sonucu yüzde 59 şarjım kaldı sizce de çok değilmi yada bana mı öyle geliyor
  2. ahmetsarpdg

Yardım Deneysel MTE

merhaba herkese telefonumu yeni aldım ve android sistemi tarafından deneysel MTE etkinleştirildi bildirimi var ve gitmiyor yok etmesi basit elbette ama ne olduğunu öğrenmek istiyorum bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. ahmetsarpdg

Yardım 13 pro plus hyperos almıyor

Merhaba öncelikle herkese ben telefonu yurtdışı modeli olarak bugün aldım telefonun normalde hyperos desteklemesi gerekiyor ancak şuan miu14 var ve güncellemeler de hyperos aktif gözükmüyor acaba yeni aldım diye mi yada başka bir sebepten mi bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim
  4. ahmetsarpdg

HyperOS Hyperos 13pro+

Merhaba öncelikle herkese ben telefonu yurtdışı modeli olarak bugün aldım telefonun normalde hyperos desteklemesi gerekiyor ancak şuan miu14 var ve güncellemeler de hyperos aktif gözükmüyor acaba yeni aldım diye mi yada başka bir sebepten mi bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim
Üst Alt