ahmetkirmizi kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Uygulama açılmıyor letgo

redmi pişmanlıktır. Fiyatı uygun olabilir. Zaten cazip olan tek yanı da bu. Yine yaptı yapacağını letgo açılmıyor outlook açılmıyor. Ne zaman ne yapacağı hiç belli değil. Tam bozulsada kurtulsak
  2. A

Yardım Redmi Note 8 64 Sim Rehberine Kayıt Yapmıyor

Bu forumda yanlış anlamayın ama neyse yazmayım ya arkadaş sıfır garantili telefona neden böyle bir şey yapayım. Garanti dışı kalsın diyemi güncelleme gelmesin diyemi
  3. A

Bu rehber sistemini kullanan bir telefon daha söyleyebilir misiniz. Ya Eşimin redmi 7a sı var arkadaşımın Xiaomi Mi 8 SE var hiçbiride böyle bir şey yok Note 8 demi aklına gelmiş Xiaomi nin
  4. A

Bu söylediklerinizin hepsi doğru katılıyorum. Tamam kabul ediyorum, mail hesabı güvenli, mail hesabı kolay, mail hesabı kaybolmaz ama bu telefon bozuldu ki en son kullandığım samsung note edge benim telefonumdu. Redmi note 8 alana kadar tuşlu bir telefonla idare ettim böyle bir durum olunca...
  5. A

Kullandığım ilk akıllı telefon bu değil. Demiyorsunun bu Redmi Note 8 hatası. Yok güvenlik yok telefon bozulmuş yok bilmem neler. O zaman 64 gb hafızaya da gerek yok. Video resimlerimiz yada diğer bilgilerimiz de çalınabilir telefonun hafızasından. Yani bunlar önemli değil de rehberimiz mi...
  6. A

Sizin dediğiniz sim kartı içe yani Gmail hesabına aktarabilirsiniz tamam bu var. ama sim karttan birini silmek istiyorsunuz veya eklemek istiyorsunuz nasıl yapacaksınız. Ayrıca Gmail veya mi hesabınızı kapattığınızda rehber uçuyor 1582719116 Ya resimler gönderdim baksın herkes. Numarayı...
  7. A

REDMİ NOTE 8 64 telefonumda bir kayıt yaparken sim kartına veya telefonun kendi hafızasına kayıt yapılamıyor. Sadece Gmail ve Mi hesabına kayıt yapılıyor. Ayrıca sildiğim bir numarayı tekrar tekrar rehbere yeniden ekliyor. Ben siliyorum bir bakıyorum yeniden eklemiş. Sim rehberine kesinlikle...
Üst Alt