ahmetkavsitli kullanıcısının son içeriği

1. ahmetkavsitli

Rom Mi Max 2 Resurrection Remix-PIE(9.0)-v7.0.2-20190512-Oxygen-Official

hocam bende simdi kurdum fakat tlf acılışınca bir sorunla karsılasıldı dedi tlf kapandı twrpye girdi sureli aynısını yapıyor tlfnu actıgım zaman
  2. ahmetkavsitli

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

Önemli değil hocam :)) bi an endiselenmedi de değiliz valla :) :)
  3. ahmetkavsitli

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

:) hocam soyleseniz olmaz mı ya merak ettik şuan
  4. ahmetkavsitli

Yardım Mi Max 2 için Google Camera önerisi

Yok hocam rootlu değil magisk modül filan yüklemedim galiba modül olmadan hata veriyor
  5. ahmetkavsitli

Yardım Mi Max 2 için Google Camera önerisi

Valla bende global betadayim bir kaç tane yükledim kamera durduruldu hatası aldım
  6. ahmetkavsitli

Rom Mi Max 3 - MIUI 10 (10.0.1.0) Global Kararlı Güncellemesi (Yayınlandı)

Gördüm indiriyorum şuan bu kararlı çin kararlı rom değil mi ?
  7. ahmetkavsitli

Rom Mi Max 3 - MIUI 10 (10.0.1.0) Global Kararlı Güncellemesi (Yayınlandı)

Valla aynı şekilde takipteyim inşallah Max 3 un arkasından yayınlanır sürekli rom değiştirmekten usandım ya
  8. ahmetkavsitli

Rom MIMAX2_Epic_Miui10_8.8.16_Global

Abi indirmede bir sıkıntı var benim internet gayet hızlı fakat 100 200 kb ile indirme yapıyor anlamadım ya daha indiremedjm dosyayı [emoji848][emoji848] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ahmetkavsitli

Rom Mi Max 2 MIUI 10 Global Beta 8.8.16 Güncellemesi

Pusuda bekliyorum hocam [emoji102][emoji102] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ahmetkavsitli

Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

Valla hocam sırf yapsinda eScobar hocam sıkıntı yok beklerizde bi deniim MIUI am romunu MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ahmetkavsitli

Hahaha [emoji28][emoji28] Amman hocam sırf epic sevdamdan MIUI 9 a döndüm MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ahmetkavsitli

Hocam yanlış mı duydum MIUI 10 epic rom mu geliyor [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ahmetkavsitli

Anladım teşekkür ederim hocam telefona twrp yuklemicektim sırf şu hotspot hatası yüzünden twrp yükleyip rootlamak zorunda kalıyorum MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ahmetkavsitli

Uygulamalar filan sabit kalıyor değil mi hocam ? MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt