Ahmetim18 kullanıcısının son içeriği

1. Ahmetim18

Yardım Redmi 10 selene kapandı açılmıyor ücretli yaptırılacak

Arkadaşlar merhabalar telefona miflashdan rom atarken çocuk miflashı kapattı şuan cihaz hiçbir şekilde açılmıyor güç artı güç eksi 3 düğme hepsini denedim arka kapağı çıkarıp bataryayı sök tak yaptım ne yaptimsa olmadı. Miflash ve adb programında gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen...
  2. Ahmetim18

Yardım Redmi 10 selene kapandı açılmıyor

Mt65xx close yazıyor hocam gelip gidiyor sürekli Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Ahmetim18

Yardım Redmi 10 selene kapandı açılmıyor

Arkadaşlar merhabalar telefona miflashdan rom atarken çocuk miflashı kapattı şuan cihaz hiçbir şekilde açılmıyor güç artı güç eksi 3 düğme hepsini denedim arka kapağı çıkarıp bataryayı sök tak yaptım ne yaptimsa olmadı sadece pcye taktiğimda USB bağlandığının sesi geliyor 3 saniye sonra tekrar...
  4. Ahmetim18

Yardım Eng rom IMEI tamiri sonrası

Arkadaşlar iyi forumlar. Cihazıma eng romu kurarak IMEI tamiri yaptım meta programı aracılığıyla. Yalnız hattı taktiğimda çekmiyor ve rom değişikliği yaptığım da telefon hiç açılmıyor sürekli nv data is corrupted uyarısı veriyor forumlardan neyi denediysem olmadı imeileri silip eski global...
  5. Ahmetim18

Çözüldü Note 9 pro titreşim, cihaz sürekli yeniden başlama çözüldü

Arkadaşlar iyi forumlar.. Cihazım note 9 pro sürekli açılıp kapanma sorunu ile karşı karşıya kaldım defalarca rom attım duzeliyordu geri kapanıp açılıyor du kamera kısmına parmağımla tık tık vurunca cihaz açılıyordu sonra titreşimin gittiğini fark ettim. İnternet te araştırdım bir türlü çözüm...
  6. Ahmetim18

Rom Mi 8 SE en iyi ekran süresi

Arkadaşlar Mi 8 SE en iyi ekran süresi aldığınız rom hangisidir acaba rom önerir misiniz teşekkür ederim [emoji2321] MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Ahmetim18

Rom EvolutionX_5.7_Mi 8 Se- sirius-11-UNOFFICIAL

Merhabalar güncel link yazarmisiniz acaba
  8. Ahmetim18

Rom Mi 8 Se en yüksek ekran süresi aldığınız rom hangisi ?

Arkadaşlar merhaba şuan mi 8 Se cihazımda eu 12.5 yüklü bataryayı sömürüyor resmen tavsiye edebileceğiniz bir rom var mı acaba MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Ahmetim18

Yardım Neden böyle bir renk kaybı oluyor?

Bendede aynı sorun mevcut hocam çok ilginç MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Ahmetim18

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Madalyaya hayır demek olmaz hocam alırız MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Ahmetim18

Soru Mi9 SE Ekran değişim fiyatı neden ucuzlamıyor?

Orjinal cihazı nasıl sokacağız ülkeye kardeşim MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Ahmetim18

Soru Mı 8 se

Şuan mi room kullanıyorum mi 8 SE cihazımda kullanmak için modem dosyasına ihtiyaç duyulmayan ve ekran süresi daha iyi olan bir rom var mı acaba herkese iyi bayramlar MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Ahmetim18

MIUI 11 Mi 8 se yakınlık sensoru

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi8se-yeni-sorunsuz-modem-dosyasi.71075/&share_tid=71075&share_fid=109546&share_type=t&link_source=app Benim sorunum bu konuyla çözüldü arkadaşlar cihazınız mi 8 se değilse android 10 MIUI 11 güncel modem dosyası...
  14. Ahmetim18

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

Mi room stabil de sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Ahmetim18

Yardım Mi 8 se yakınlık sensörü

Çok teşekkür ederim hocam sorunum çözüldü [emoji106] MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt