ahmethanceylan3 kullanıcısının son içeriği

1. ahmethanceylan3

MIUI 12.5 Redmi note 9 pro MIUI 12.5

Bende var hocam MIUI 12.5 şuan ama süper duvar kağıdı yok 1630698009 Rom tr rom bu arada
  2. ahmethanceylan3

MIUI 12.5 Redmi note 9 pro MIUI 12.5

Telefonum MIUI 12.5 aldı resmi note 9 pro ama süper duvar kağıtları yok
  3. ahmethanceylan3

Yardım Redmi note 9 pro MIUI 12.5

Resmi note 9 pro ya neden MIUI 12.5 gelmiyor
  4. ahmethanceylan3

Yardım Redmi note 9 pro MIUI optimizasyonu gözükmüyor

Hocam öyle yaptım ama geri tuşuna basınca tekrar kayboluyor bende
  5. ahmethanceylan3

Ben kapatmak istemiyordum ki açmak istiyordum always on display açmak istiyodum ama onu yapmak için MIUI optimizasyonu nu açmak gerekiyormuş bendede MIUI optimizasyonu gözükmüyor siz konuyu biraz yanlış anlamışsınız
  6. ahmethanceylan3

Hayır oynama yapmadım 1624819363 Bu arada suçlu ben miyim ben sadece hatayı çözmek için yazmıştım
  7. ahmethanceylan3

Kapalı değil zaten hiç gözükmüyordu sonra internetten.bakarak düzelttim gözüküyordu MIUI optimizasyonu ama gelistirici seçeneklerinden çıkınca kayboluyor
  8. ahmethanceylan3

MIUI optimizasyonu gözükmüyor varsayılan değerlere sıfırla diyorum gözüküyor ama geri tuşuna basıp always on displayı açmayı denediğimde aktif olmamış olduğunu görüyorum
  9. ahmethanceylan3

Yardım Redmi note 9 pro güncelleme

Redmi note 9 pro ma güncelleme geldi miui 12.0..1.0 android 11 tabanlı ama bende MIUI 12.0.5.0 MIUI vardı neden 12.0.5.0 den 12.0.1.0 düştü
  10. ahmethanceylan3

Soru Redmi note 9 pro

Redmi note 9 pro ya güncelleme gelecekmi bir türlü gelmedi android 11 tabanlı MIUI 12.5
  11. ahmethanceylan3

Yardım MIUI 12.5 kapalı beta

Beyler ben MIUI 12.5 kapalı beta sürümü ne gitmiştim ama yani içimde bi şuphede vardı IMEI falan istiyordu sorun olurmu IMEI mde
  12. ahmethanceylan3

MIUI 12.5 Redmi note 9 pro

MIUI 12.5 da önemli iyileştirmeler olacak deniyor birde android 11 bekliyorum asıl olarak
  13. ahmethanceylan3

MIUI 12.5 Redmi note 9 pro

Beyler ben bu Xiaomi nin işini anlamıyorum MIUI 12.5 eski alacak tablosunda redmi note 9 pro varken yeni listede bulunmuyor 9 pro 5g de var ama 9 pro yok redmi 8 pro var redmi 8 var ama 9 pro yok
  14. ahmethanceylan3

Yardım Redmi note 9 pro en son paket

Arkadaşlar telefon redmi note 9 pro güncelleme de en son sürümü indir dediğim zaman bu hatayla karşılaşıyorum
  15. ahmethanceylan3

Rom Redmi note 9 pro

Hocam android 11 ve MIUI 12.5 gelirmi cihaza MIUI 12.5 da baya sorun düzeltilecekmiş mesela geçen 12.0.5.0 geldi 12.0.4.0 varken MIUI optimizasyonu vardı 12.0.5.0 gelince MIUI optimizasyonu gitti MIUI 12.5 gelcekmiş internetten duyduğuma göre MIUI 12.5 iyi olcakmış diyorlar onu bekliyorum
Üst Alt