Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geliştirici seçeneklerinde girdiğimde mi kilit açma durumunda cihaz kilitli yazıyor. Yine de imei atıldığı için mi sorun çıkartıyor? Veya baska bir sebebi olabilir mi?
Aynı sorunu ben de yaşadım wipe datadan telefonu sıfırladım sonra güncelleme gitti sonra tekrar geldi daha da yapmadım. Ama forumda mi flash ile yapan ustalarım var.
Aynı sorunu bende yaşadım main menüde kaldı en altta kırmızı yazıyla bu miui sürümü bu cihaza yüklenemez hatası verdi her yolu denedim en son wipe datadan telefonu sıfirladım böylelikle açabildim. Bu arada telefonum direnç imei kayıtlı.
Rom sahte sonu m ile bitmesi lazım. Benim telefona da hindistan romu atmıslar, hindistanda nfc kullanılmıyormuş ben de direnç kayıt yaptırırken global rom attırdım içine. Arkadaki etikette c yazıyorsa cihazın çin cihazıdır ve donanımsal olarak nfc vardır. Rom değistirirsen sorun düzelecektir.
Aynı cihaz bende de var. Benim cihaz direnç imei kayıtlı. HyperOs güncellemesi indirdim, kurarken main menüye attı. En altta kırmızı yazıyla bu miui sürümü bu cihaza yüklenemez hatası verdi. Wipe datadan telefonu sıfırlayarak main menüden çıkabildim. HyperOs, Note 12 pro 5g (ruby) cihazına test...
Şimdi güncellemeleri tekrar kontrol ettim güncelleme yok diyor dediğiniz gibi beta test aşamasında olabilir. Ben boş yere uğraşmışım bir de ekstradan telefon sıfırlandı🙁.
Hocam hepinize teşekkür ediyorum. Twrp, fastboot ile uğraşmak istemiyorum bu yüzden HyperOs güncellemesi de kalsın🙂. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.
Herkese iyi akşamlar. Bugün direnç imei kayıtlı Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma gelen HyperOs 1.0.1.0.UMOMIXM güncellemesini indirip kurdum. Ama beni main menü HyperOs recovery menüsüne attı. En altta kırmızı yazıyla "This miui version can't be installed on this device" yazısı geldi. Reboot...
Hayırlı akşamlar. Telefonum Xiaomi redmi note 12 pro 5g. Direnç imei kayıtlı, e devletten imei sorgulaması yaptığımda modeli 22101316C gözüküyor. Ayarlarda modele baktığımda 22101316I gözüküyor. Bu yüzden telefonumda Nfc gözükmüyor. Ben de bu sorunu ortadan kaldırmak için eu rom atmak...