ahmetctky kullanıcısının son içeriği

1. ahmetctky

Yardım Rn8 ön kamera hatası

Arkadaşlar daha önceki rom root işlemlerinde persisti silmişim sanırım miui 11 eu yükledim hindistan yükledim Endonezya vs yükledim ön kamera çalışmıyor miui 11-12 global yükleyince sorun düzeliyor netten bulduğum persist sorunu çözmedi şimdi ben mesela hindistan rom fastbootunu yüklesem sorun...
  2. ahmetctky

MIUI 11 Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM

Baskan kullanima engel hata varmı
  3. ahmetctky

MIUI 11 Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Abi nolur link at kurdum herşeyi kurulumu yaptım stock kamera çalışmaynca soğudum herşeyden
  4. ahmetctky

Soru RN8 En Stabil EU 11 Rom Hangisi?

İyi forumlar arkadaşlar rn8 icin en stabil hatasiz eu 11 sürümü hangisidir birde eu surumlerinin hepsinde arama kaydetme varmi
  5. ahmetctky

Çözüldü Koskoca miui Türkiye forumundan kimse yardım etmiyor

Hocam bunu kurdum format data yaptım bide wipe menüsünden eski romdan kalıntı olmasın diye wipe deyip önüme geleni sectim sildim reboot recovery dedim system has been destroyed dedi tamam dedim gitti güzelim tel biraz araştırdım vb.meta yükledim twrp ye girdi cihaz sorunsuz şekilde format data...
  6. ahmetctky

Deneyeceğim hocam kesin düzelir mi
  7. ahmetctky

Denecegim hocam düzelir mi bunu yapinca 1612377104 Bu twrp farki ne hocam diğerlerine göre
  8. ahmetctky

Hocam note 8 var twrp format data yapmiyor kirmizi yazilar cikiyor "error opening data / xxx operation pertmitted" şeklinde bir sürü farkli twrp denedim sonuc ayni
  9. ahmetctky

Koskoca miui Türkiye sayfasindan bir kişi yardım etmiyor yazıklar olsun aranizdan ayrılıyorum
  10. ahmetctky

Yardım Twrp operation pertmitted format data hatası

Miui 12 yüklü twrpden format data dediğimde operation pertmitted data/ xxx seklinde bir sürü hata alıyorum sonuc olarak format atamadan yeniden başlatıyorum
  11. ahmetctky

Soru MIUI 12 den MIUI 11 e sürüm düşürmek

Sorun bu zaten bu arkadasta format data yapamıyor format data deyince kırmızı yazılar çıkıyor operation pertmitted data / xxx seklinde bir sürü hata var
  12. ahmetctky

Yardım Twrp format data sorunu

Suan cihazda miui 12 global var twrp kurdum format data dedim iste kırmızi yazilar çıktı miui 11 paketini kurdum twrpye atti miui 12 tekrar kurdum hicbirsey silinmemis cihaz açıldı ama format atmiyor twrp bu sorunu cozmem gerek Farklı twrp surumlerini denedim 1612357525 Nasil uyumlu olacak...
  13. ahmetctky

Bi dosya varmis sanırım onu yüklememiz gerekiyormus ama o dosya ne bulamadım
  14. ahmetctky

Rn 8 twrp yüklüyorum format data yes dediğimde kırmızı yazilar cikiyor operation Permitted data vs yaziyor degisik sürümler denedim sorun ayni miui 12 den 11e gecicektim
  15. ahmetctky

Yardım Fastbootta telefon tanımıyor

Çözdüm uygun driveri buldum teşekkürler
Üst Alt