Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar daha önceki rom root işlemlerinde persisti silmişim sanırım miui 11 eu yükledim hindistan yükledim Endonezya vs yükledim ön kamera çalışmıyor miui 11-12 global yükleyince sorun düzeliyor netten bulduğum persist sorunu çözmedi şimdi ben mesela hindistan rom fastbootunu yüklesem sorun...
Miui 12 yüklü twrpden format data dediğimde operation pertmitted data/ xxx seklinde bir sürü hata alıyorum sonuc olarak format atamadan yeniden başlatıyorum
Rn 8 twrp yüklüyorum format data yes dediğimde kırmızı yazilar cikiyor operation Permitted data vs yaziyor degisik sürümler denedim sorun ayni miui 12 den 11e gecicektim
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim note 8 video çekerken kumlanma oluyor karincalanma veya bozulma da diyebiliriz ayrıca sağ sola dönerken aşırı derecede bozuyor tüm çözünürlüklerde aynı gün ışığında bile berbat hele düşük ışıkta telefonu duvara vurasim geliyor nolur...