Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim iyi geceler öncelikle hepinize.Ne zamandır aklımdaydı bu konuyu açmak ama biraz bekleyeyim dedim belki düzelir diye düzelmedi maalesef.Şimdi benim şöyle bir sorunum var.Telefonum bazen çok iyi çekiyor bazen neredeyse hiç çekmiyor.Çekip çekmemesini de geçtim,çekse bile dehşet bir ping...
İyi akşamlar abilerim.Şimdi benim cihazımda android 8.1.0 ve eu stabil miui 10.0.1.0 sürümü var.Bunlara ek olarak twrp 3.2.3-1102 sürümü var.Benim amacım twrp üzerinden hem android sürümümü yükseltmek hem de miui 11 e geçmek.Maalesef bilgisayarım olmadığı için her şeyi twrp üzerinden yapmak...
Merhabalar abilerim kardeşlerim bi sorum olacaktı size.Geçen hafta Mi8 SE cihazımı aldım.Şuanki android sürümü 8.1.0 ,MIUI sürümü eu rom stabil v10.0.1.0 ve güvenlik yaması sürümü de 2018-07-01.Ayrıca telefonda magisk v20.4 ve magisk manager v7.5.1 var.Bu durumda Rashr ile cihaza uygun TWRP'yi...