Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam peki ben bunu nasıl düzeltebilirim çünkü hintli sürümde de bu sorun vardı hatta sırf bu sorun için globale geçirdim aynı sorun devam ediyor bana da saçma geldi ama biraz konuşunca bazı fikirler verdi alt güncellemelerden bu dosyaları flaşlamaktan felan...
Hocam durum şöyle; telefonumda sadece sim 2 yeri çalışıyor ve sadece türk telekom okuyor diğer haları görmüyor. Bende bunun hindistan versiyonu olduğu için böyle olduğunu düşünerek global rom attım. Global romda da NFC felan geldi ama halen bu hat okuma sorunu devam ediyor chatgptden yardım...
Merhaba,
📌 modem.img
📌 modem_dl.img
📌 md1img.img
📌 md1dsp.img
📌 nvdata.bin
📌 nvram.bin
Bu dosyların olduğu rom dosyasını nereden bulabilirim. HyperOs 2 için gerekiyor
İmeiler duruyor hocam. Başka bir xiaomi cihazınkini attırmıştım. Şimdi sorunu buldum indirdiğim rom içerisinde modem imajları yok. Ayrıca bulup indirip sadece modem imajlarını flashlayacağım
GÜNCELLEME:
Başarılı bir şekilde romu atmayı başardım NFC özelliğide geldi ama eski sorun devam ediyor india sürümünde ki gibi tıpkı hala sadece sim 2 de türk telekom hattımı okuyor. Ancak diğer hatları hala okumuyor.
Hocam mi logosunda yazılar felan geliyor brick değilde soketten oluyor normalde de zaten telefon açılıyorken bilgisayara taktığımda bilgisayarın görmesi için soketi eyip bükmem gerekiyordu.
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Cihazı Rehber - Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi bu konuda ki yolları izleyerek yapmaya çalışıyordum her şey iyi güzel ancak telefonun şarj soketinde sorun var baskı yapmadan okutamıyorum bilgisayara. Flashlama yaparken...
Merhaba,
Redmi Note 12 Pro 5G cihazım bulunmakta. Sim kart okumuyor günlerdir araştırma yapıyorum. Okuduğu tek 1 sim var o da Tük Telekom ve sadece o hattı görüyor okuyor diğer hiç bir Türk Telekom hatlarınıda okumuyor. Ayrıca Vodafone, Turkcell vb. hatlarıda okumuyor. Araştırmalarıma göre...